Monday, October 17, 2011

Kenapa nak bookmark tarikh 19 Oktober 2011??


Kepada lelaki2 & wanita2 sejati macam aku(phew!) yg minat dengan MotoGP yuklah kita ke KLCC 19 Oktober ni keranaaaaaaaaaaaaaaaa kita boleh jumpe face to face dengan MotoGP superstars Jorge Lorenzo dan Ben Spies koo!Bukan tu saje ade game gak yg korang leh layan & mcm2 lagilah.Korang leh cek PetMos (atau klik gambar diatas) utk tarikh dan aktiviti yg ade so nnt korang tak terlepas game2 yg best.Jumpe disanaaaaaaaa=)!

Kredit to PetMos

2 comments:

sweetbelly gurlz said...

sama mcm kawan sy...xpnh miss motogp ni..

delour said...

sweetbelly gurlz
xpnh miss mmg peminat sejati tu..hehe..

tweet..

Followers