Wednesday, June 22, 2011

LAJUKAN INTERNET.


Dalam sehari dua tiga kali benda ni jadi dahlah sekali jadi kadang2 sejam dua paling lama dari tengahari sampai ke lewat petang.Hampir setiap hari aku berdepan dengan bende gni.Aku ni nak kene cek email tiap masa.Kenapalah depa ni susah sgt nak bagi service terbaik sedangkan kita bayar ape.Alahai.Aku tengah dok usha hp terbaru macam best jer.

KEJADIAN AWAL PAGI TADI

Kejadian awal pagi 5 am tadi.Ye semalam aku and the gang tido lewat mengadap laptop.Walaupun aku ni selalu online tetapi ade masanya aku tertinggal satu dua info or senang citer LUPA.Ya Allah tiba2 aku cam org sasau jer

cepat!cepat!p tadah air!

Kan bermula harini takde air sehingga Jumaat.Tiga hari tu beb ni first time merasa selama tu.Ntah tak pasti selama mana aku bertahan,ade jugak yg mandi sungai ni karang.


Kami dah siap tadah satu baldi besar and 21 botol air.Sebenarnya aku pun tak pasti kawasan aku kene jugak or tak ni kira standbylah.Aku try web SYABAS nak carik info namun hampa web tu langsung takleh bukak.Nasib baik ade blogger yg buat post pasal lokasi2 yg terjejas.Boleh cek di SINI.Alhamdulillah kawasan aku tak termasuk pun.Boleh buat keje dengan senang hati^_^ Nak Ice Cream paling sedap?

REVIEW:SUPER 8

Bila movie Kungfu Panda released aku awal lagi plan dalam hati nak tengok.Tapi alih2 takde masa,kwn2 ko tak free lah.Jadinya last weekend aku tetap nak tengk jugak sampai2 jer movie dh start dah.Next movie pulak 3/4 jam lagi.Maleh aku nak nunggu jadi settle dengan Super 8 sajo.


Interesting jugak citernya plus ade kelakar2 ckit.Super 8 banyak berkisar tentang kehidupan remaja and family yg tiba2 lak jadi adventureous.Oklah kami semua yg tengok tu puas hati tak sia2 jugak aku tak dapat tengok Kungfu Panda.Pastu masing2 melantak ice cream sedap giler ni.

Next catch Transformer!

tweet..

Followers