Wednesday, May 9, 2012

Hadiah Hari Ibu..

Still tercari-cari lagi hadiah Hari Ibu??Kalau macam tu samalah macam aku blur jap ape yer best nak kasi kat mak2 kita ni??

Actually aku tak berkesempatan lagi nak keluar survey barang so salu carik2 online jer.


Mungkinkah ini??Olay Regenerist..

Adik aku asyik bagi cadangan kain ela dan tudung jer..Bukan ape dah slalu sangat mak aku dapat kain ela .Anak buah,makcik aku kain ela selonggok bagi kat mak tu yang baju kurung dua almari jadinya..hehehe..Agak2 ape lagi yang best ohh??

Pic kredit to google.


tweet..

Followers