Tuesday, March 13, 2012

Tips kurangkan asma??

6 hari berlalu tanpa sebarang post..Bukan sebab malas ke hape cuma ada masalah kesihatan ckit..Sebab tulah nak tanya korang ni kut2 ade orang leh membantu aku.

Dari kecik lagi aku ni memang ada asma,tapi takdalah kena selalu tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii kan kalau timing2 asma aku datang tu tak dapat aku nak menahan.Macam dihujung2 nyawa gitu..=(Minggu ni saje straight seminggu aku kene kooo..

Mak aku dok pesan jangan mandi memalam,jaga makan minum ko,jangan main sejuk and macam2 lagilah tapi macam takde perubahan punngg.Jadinya nak bertanyalah dengan my readers kut korang ada petua2 tradisional or amalan2 untuk kurangkan asma aku ni..Jangan pulak suggest aku jumpa doktor yerrr sebab aku dah rupe pelanggan tetap doktor tau.. Sebelum tu korang leh dapatkan Apps untuk membantu korang dalam kehidupan seharian.Berbaloi!

Pic kredit to google.

tweet..

Followers