Monday, August 23, 2010

UCAPAN TERIMA KASIH KEPADA


Thanks korang kerana sudi follow blog saya yg xseberapa ni.

RUANG IKLAN FREE UNTUK ORG2 BISNESS

Korang nampak tak kt sebelah kanan blog ni ade space untuk ADVERTISMENT.Ni saya print screen kn.



Dengan berbesar hati saya nk open space iklan Itu for FREE sepanjang RAMADHAN ni.Jadi sesape yg ade bisness2 tu lehlah emailkn banner korang kt delour87@gmail.com .Sape cepat die dapat yer.Dibuka untuk 4 iklan saje.Saiz banner adalah seperti yg tertera.

DOTDOTDOTDOT DAN KAMERA

Napelah bengong sgttttt masa kuar hari tu.Bende alah yg sememangnyer penting lupa dibeli.Kedai kt bawah xde jual pulak.Nak menapak kt Hero kne tggu minggu depan.Alahai...Ikan Masin xde terasa hilang selera nk sahur!Demand koo.!Jadi sahur goreng ikn bilis jer.


googled
mkanan kering gni leh jadi pembuka selera yer.


Bila tiba bulan mengambang puasa mcm trend eh blogger2 letak gambar makanan.Lagi saya suka klu yg siap tepek resepi.Ohh laju jer saya ke dapur(tipulaaa) saya copy saje.Haruslh nk tulis bahan2 g beli.Bila cter bab beli barang2 ni cmfirm ade yg bwk camera yer tak?=P Saya tgk ade jer gmbar2 masa korang membeli dan membelah.Mcmane ah korang ambik pic gtu sembunyik2 ker/terang2an?Saya nk kuar camera punyerlh malu takut2 jgk klu kne halau.Sharelh ckit.

tweet..

Followers