Thursday, July 14, 2011

BILA TENGOK BOLA LIVE STREAMING..

Citer bola lagik..nak buat gimana dh musim bola..miowww..hahaha.Aku fan Arsenal tapi tak tengok pun kat stadium.Arghh aku pikir banyak kali nak buang duit beli tiket.Takdenyee aku tengok di rumah lagi sedap.Semalam kan takde live di astro jadi buat pertama kalinya aku tgk live streaming kat Arsenal.com.Tengah2 siap sedia ni nak tengok tiba2 Celcom line naik minyak!Panas tul hati aku dah berkali2 ko dulu aku pernah post kes yg sama gak.

Minit ke 60 game baru aku dapat online.Hampeh tullaaa.Tu pun dgn broadband ko paham2 lah ye ke main memanjang buffering jer.


Berkali2lah gini jer..Klu aii pakai unifi no hal ma...berdesup!


 Dah ok dah..result Malaysia 0 Arsenal 4...Waaaaa...Eh2 Liverpool dah sampai Malaysia lor awal pagi tadi kul 4 am katenye...


BERGAYA DENGAN JEANS PUN BOLEH MENANG!!


Korang klu kuar selalunya pakai pe?Maksud aku seluarlah..Jeans?Pants?Aku memanjang pakai jeans,klu pants tu waktu2 urusan resmi jer aku pakai.So bagi yg minat pakai jeans tu korang jgn lepaskan peluang join contest dari Wrangler Jeans.



1)Log on to your facebook and check out MyWrangler's Facebook.
3)Choose the best photo of yourself in jeans and join the contest!

Mudahkan?U olls akan berpeluang menang iPad 2,Sony Xperia or Sony Ericsson W8!Check out MyWrangler's Facebook now!!!

Contest end 31st July 2011.

tweet..

Followers