Saturday, January 28, 2012

Tak Puas!

Nak tergelak aku baca news kat satu laman web ni..Makin hari makin tak logik insan2 tu..

Ok dah settle Jamboree di Perpustakaan Awam Kuala Pilah tadi.Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

Haritukan kawan aku dok ajak makan malam pekene udang goreng tepung HERE tapi macam tak puas makan nak lagi loh..Jadi malam tadi aku g rembat udang kat Carrefour buat udang tepung versi sendiri nyer..


ginilah rupanya klu ambik gambar guna hp

Dapatlah dalam semangkuk gitu.Ni kalau kat kedai dah berape aku kene ni.Apalagi ambik sos konar baring depan tv sambil tengok Hulk.Marvelesss!!! 


Rocktape sememangnya Rockkks!!!

Bila kita bersukan ni kan sememangnya tak lari dari injuries.And injuries tu pulak akan makan masa nak sembuh.Ape yg aku ingin citer kat cni khas untuk atlet or sesape saje yg aktif bersukan.Tak kisahlah uolls dalam sukan bola sepak ke,olahraga ke,badminton,cycling or even berenang,sumenya boleh.

Untuk meminimakan injuries dan meningkatkan performance korang dalam bersukan aku nak kenalkan korang dengan ROCKTAPE!

Mende ROCKTAPE ni??

Korang tengok dulu macamana rupa ROCKTAPE ni.ROCKTAPE ni satu tape yg diperbuat dari cotton yg boleh strech dan dilekatkan di bahagian anggota badan yg bergerak semasa bersukan.


Aku bagi contoh klu sukan berenang korang leh lekatkan kat kawasan bahu,seperti gambar diatas.

contoh ROCKTAPE digunakan di bahagian lutut.

Fungsi ROCKTAPE.

*Rocktape boleh menggalakkan pengaliran darah di kawasan yg korang tepek tape tu tadi.
*Boleh meningkatkan performance dalam sukan.Meaning korang bila bersukan tu semacam ada tenaga tambahan gitu.
*Meminimakan injuries.Ini paling penting
*Dan tape ini turut digunakan di klinik dan hospital untuk memulihkan pesakit yg mngalami masalah muscle dan sendi spt di Pantai Medical Center.

Ni aku bagi info pasal ROCKTAPE ni

Made in Australia
Diperbuat dari cotton yg boleh strecth
5meter x 5cm
Water resistant

Ni aku bagi basic2lah yer selebihnya kalau korang nak tau pasal ROCKTAPE ni leh SMS or call bro Aqmal 0192042974


**Oh ye sesiapa yg nak tahu lebih lanjut boleh jumpa kami di Kuala Pilah Royal MTB Jamboree 2012, 28 Januari 2012 bertempat di Perpustakaan Awam Kuala Pilah,Jalan Bukit Pilah jam 7.00 pagi-1.30 petang.


Jumpe korang pagi nanti yer..


tweet..

Followers