Tuesday, January 18, 2011

HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA

Trailer Hikayat Merong Mahawangsa sememangnyer lebih dari biasa klu dibandingkan dgn filem2 buatan Malaysia yg lain.Walaupun masih nmpak effect2 yg mcm xkene tapi for first film dh cukup membanggakan.Tahniah KRU Production!Klu korang2 dh pandai buat film2 mcm mat saleh mmg layan international lh kn.

google

Filem Magika bfr ni saya xtgk pn mungkin sbb saya ni xminat musical filem.Tapi tak utk Merong Mahawangsa ni.Huh xsabarnyerr.

READ:Pirates Carribean bulan May lak.Ohoooo byk citer best tahun ni.=D

MEREKA INI CANTEKK.


Cantek!Wanita cantek,bijak,bekerjaya dan sopan.Ni cover untuk majalah Nur.Sesiapa peminat Nur msti kenal mereka2 ini..Japlagi nk p belilah lah.Hehehe.Jgn lupa add fb Nur.Manelah tau leh jadik cover Nur lak nnt.Pheewwwiittt!!!

DRAMA TERAKHIR FAIZAL YUSOP DI TV9


Drama terakhir yg dilakonkan oleh Faizal Yusop,33 bertajuk Jangan Hantar Aku ke Neraka akan disiarkan pada Rabu ini,8.30mlm di Tv9.

Kesemua pelakon turut merasai pemergian faizal kerana penggambaran berkenaan tamat beberapa hari sebelum kejadian tersebut.Faizal meninggal dunia di Pusat rawatan Islam PUSRAWI Kuala Lumpur pada 1 Januari lalu akibat serangan jantung.

READ:Teringat watak Dani dalam drama Adamaya.

SEJUTA CINTA MARSHANDA

Lirik lagu Sejuta Cinta-Marshanda  OST Sejuta Cinta Marshanda


Download OST Sejuta Cinta Marshanda
U all choose yg mana berkenan coz sound mcm kureng ckit.


Lirik lagu Sejuta Cinta-Marshanda

perjalanan cinta berakhir sudah
engkau pergi tuk selamanya, tuk selamanya
mungkin ini sudah suratan
engkau dan diriku tak bisa bertahan
mungkin ini sudah suratan, sudah suratan

jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
aku di sini dengan sejuta cinta untukmu
jangan kau pergi untuk melupakan aku
aku berakhir hidup tanpa dirimu

sudah memang sudah 
perjalanan cinta berakhir sudah
engkau pergi tuk selamanya, tuk selamanya

namun kau pergi untuk meninggalkan aku
aku di sini dengan sejuta cinta untukmu
jangan kau pergi untuk melupakan aku
aku berakhir hidup tanpa dirimu

jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
aku (di sini dengan sejuta cinta untukmu)
jangan (kau pergi untuk meninggalkan aku)
aku (di sini dengan sejuta cinta untukmu)
jangan (kau pergi untuk meninggalkan aku)
aku (di sini dengan sejuta cinta untukmu)

sudah berakhir sudah
source

NORMAN:BUKAN DUDUK SERUMAH SARAPAN PAGI JE(YEKE?)


Bfr ni Abby dh heboh2 dalam twitternyer mengenai Memey Suhaiza dan Norman hakim dikatakan tinggal sebumbung,Kali ni Norman Hakim menidakkan tuduhan tersebut.

Norman berkata ketika Abby menghubunginya dia tgah bersarapan bersama Memey disebuah kopitiam di Wangsa Maju,bukan berdua-duaan seperti yg didakwa oleh bekas isterinya.

Ape2lah Norman oii lantak hanglah.Kahwin jer terus sonang citer.

VANIDAH IMRAN DAN RASHIDI DI MAHKAMAH SYARIAH?

utusan
Bila nampak jer artis di mahkamah syariah mesti ade berkaitan dgn masalah rumahtangga mereka.Lebih2 lagi bila ternampak Vanidah Imran dan Rashidi berada di sana.Mana tak semua tertanya-tanya pasangan artis paling bahagia di Malaysia ni masuk mahkamah syariah?

Namun setelah diselidik,pasangan tersebut tidak mempunyai sebarang masalah rumahtangga cuma kehadiran mereka disana untuk bersama ahli keluarga mereka yg mempunyai urusan dgn mahkamah syariah.So jgn nak kecoh2 lagi Vanidah dan suami masih bahagia.

FIRST TIME EVA!

Saya suggest to him hujung minggu kita visit muzium negara.Mcm xde tempat lain je nak pegi but seriously ini yg pertama kalinya saya jejak kt ctu.Selama ni dok lalu n tgk sebelah mata jer.Hehehe.Tapi TAK bg minggu lepas.=D


Sambil2 menunggu tu tgk2 dulu batt camera.Kadang sya ni lupa nk cas batt tau2 ambik bag ambik cam terus jalannnnnn.


Lame eh tnggu nak gerak.So snap2 jelah dulu.Me mmg jarang tgk camera klu ambik pic..Saya kn pemalu orgnyerrr.Gambar sendiri pun jarang2 jer publish..Hehehe.''Org yg xpernah cukup tido''.Huhu.


Dekat 1 jam jugaklah kami kat cni.Bfr masuk tu sy dh expect msti ade mcm2 info n bende yg menarik yg buat saya wow!Yelahkan dh nama pun muzium negara.Tetapi mungkin angan2 tu terlalu tinggi.hehe.and bfr balik sempat singgah jap kt kedai crk FM.

Masa tu rasa nya ade beberapa pameran lagi tetapi we choose muzium jer.Hari pun dh lewat.Nak bwk anak2   mmg sesuai sgtlah.Enrty fees cuma RM3 for adult and child xsure lak berape tp less than adult nyer fees lah.Pasni saya nk try muzium Islam pulak.=D

tweet..

Followers