Tuesday, March 1, 2011

DRAMA TRILOGI CINTA

Drama Trilogi Cinta terbitan Suhan Movies Trading telah berjaya melepasi sasaran 2 juta Penonton.Drama tersebut disiarkan di TV1 setiap Ahad hingga Selasa jam 10 malam.


Secara personalnya aku tak pernah tgk lagi drama ni.Aku tau pun dr mak aku yg bila aku tepon jer adik aku asyik ckap mak aku dok feeling nengok drama Trilogi Cinta.Drama ini diangkat dari tiga buah novel popular karya Sharifah Abu Salem yg semestinya hebat bg aku.SAS tu penulis hebat koo.Namun drama Trilogi Cinta tidak 100 peratus mengikut jalan cerita novel tersebut dan Rosyam Nor menganggap hampir 70 peratus jalan ceritanya 'menjadi'.

Antara yg terlibat menjayakan drama ini ialah Rosyam Nor,Fauziah Gous,Amyza Aznan,Yuswaizar,Aida Khalida dan Siti Fazurina.

ILMU BARU:BURUNG KASUARI DAN FIX TO FLEX



Gambar ini adik aku ambik masa satu family pegi ladang buaya kt kuching klu tak silap aku dlm tahun 2006.Aku ade je kt sebelah tu dok nengok menatang ni.Ape ke pelik sgt burung ni,beso tul badan die n bunyik die pelik semcm,naik bulu roma aku!.Aku dh carik tag nama die tp tak jumpelh pulak.Jadiknya semalam aku nengok satu documentari ni pasal menatanglah.Walaweiii menatang tu lh adik aku msg.Rupenyer menatang ni Burung Kasuari.Ade 1500 jek yg hidup kt dunia ni.Lebih2 info carik sendiri na.Kan dh dpt ilmu baru.=P


Depa kata ni senaman style baru.Aku nengok demo aa barulah ni tak pernah nampak lagi sape2 buat.Fix to Flex ni lebih lembut dan aku nengok depa gune something yg boleh strech mcm kain panjang.Leh buat kt rumah jugak  n utk ibu mengandung tanya doc dulu na.Lebih2 tanya pakcik google k.

tweet..

Followers