Monday, September 26, 2011

Wajah Syawal...

After raya haritu,muka aku tiba naik jerawat yg merah2 tu.Bila aku jumpe doc die kata aku alergik.Ntah apelah yang aku tak leh makan tu kan.Gambar dibawah aku ambik minggu lepas.Dah takdekan jerawat tu yg tinggal cuma bekas jer.


After

before


Nampak tak?Itulah kesah yg aku potpetpotpet kan dalam twitter masa raya haritu.Start raya ke 4 aku dok umah jer ko.Malu aii nak kuar umah.Heheh.Dah habes ubat doc bagi tu aku clearkan lagi kesan merah tu dengan Safi Rania Gold.Terbaik!!semakin hari kesan tu makin hilang.Dah bolehlah aku snap2 lepas ni=)

tweet..

Followers