Monday, January 16, 2012

High Temperature=(


Monday blues betullah harini aku leh dapat demam plus selesema pulak.Lepas makan ubat rasa nak baring jer ni tapi tak bolehhhhhhhhhhhh banyak keje aku tengah beratur tu..dengan post blog terchenta aku lagi..=P

''Sejuk oh sejuk ai mau selimut''

Pic kredit to google

Awas!Julia Perez & bra berduri!

Julia Perez kenal tak kenal ni?Alah korang memalu lak of course lah kenalllll kan.Kali ni nama Julia Perez masuk blog aku lagi disebabkan ke''kreatif''an minah ni..

Kali ni Julia Perez muncul dengan bra berduri aka bra ala duriannnn,bukan laserr yer aku ulang bukan laser.Aku dah cakap kan minah ni kreatif korang tak cayer.Memula aku tak percaya gak tapi bila aku tengok gambar ni..


Aaaaaaaa macam durianlahhhhhhhhhhh

Pic kredit to Kapan Lagi

Ada Ong Punya!Ka-ching!=D


Grocery shopping mesti ada dalam list tiap2 minggu.So bulan ni banyaklah kaler merah &  tangerine yg aku nampak kat supermarket tu.Bila dah kiri kanan buah limau maunya aku tak terpengaruh .Beli jugak beberapa bijik limau=PSay hi to my limau!Hahaha..

So balik rumah sesi memasak pulak.My favorite chicken curry!

Malam macam biasalaa checking email yang tak pernah habes2 tu and tetiba aku dapat this email yg aku tunggu2.



Waaaa rezeki datangggg walaupun urusan tu makan masa hampir sebulan jugak tetapi hasilnya berbaloi.Thumbs up Bang Cik=D!

tweet..

Followers