Monday, April 18, 2011

CALLING FOR ALL BLOGSHOP!!

Yeah calling utk semua blogshop.Kami ingin membantu mempromosi perniagaan anda di blog ini secara PERCUMA selama SEMINGGU.Mulai 18/4/11 sehingga 24/4/11.Jadi sesiapa yg mempunyai blogshop leh submit URL anda dengan emailkan  ke delour87[at]gmail[dot]com .Hanya utk blogshop saje ye.URL korang aku akan update kt sidebar.Aku open utk 30 blogshop saje dulu.Meh2 cepat email aku!

BAG KAIT

Hujung minggu takde ape yg best sgt pun dga celoteh adik aku pasal hari pengundian jer.lebih2 aku dok rumah jerlah.

Eh aku jumpa balik bag yg aku beli dekat sempatan Indonesia dulu.Barang-barang kat  sempadan banyak yg murah2 mcm kt sempadan Thailand nun.Ah rindu!!Sekarang ni dok layan Tiz Zakiah nyanyi lagu Nur Kasih tak sabar pulak aku nak tengok movienyerr.

tweet..

Followers