Thursday, April 28, 2011

OUR BONDING.

Teruja!!gembira!!Syukur Ya Allah.Alhamdulillah aku baru mendapat khabar gembira dari adik aku yg mana dia layak ke Matrikulasi KPM.Aku sebagai kakak sememangnya bangga dan gembira^_^.

Haritu aku cakap adik aku jenguk aku kan.Aa ni adelah pic ckit aku letak.Jgn korang soal nape aku sorang je besor adik2 aku kecik.Tulah sejak aku dok cni semakin naik badan aku na.Makanan korang kt cni sedap2 tau^_^.



Aku bawak depa pusing KL jer.Adik aku yg bongsu tu baru je jejak cni.Mmg enjoy giler die.Alhamdulillah tu maknanya die suka aku bawak jalan.Klu berjumpa mulut mmg tak berhenti berborak.Dh jadi kebiasaan kut mulut cam burung murai.Hahaha.


Stuck hujan.Dekat nak setengah jam gaklah.

''kakak tag adik kt fb yer''
pesan adik aku



Satu hari jalan penat giler.Kaki aku siap melecet lagi!Adik aku lagi best siap tertanggal tapak kasut!Tulah aku dh plan mcm2 lagi aktiviti tapi ape boleh buat adik aku cuma dok sehari jer dgn aku.Esoknya depa dh nak balik.=( Terubat ckit rindu aku.Dh settle hantar depa apelagi balik urut kakilah.Hehe

SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN MATRIKULASI KPM SESI 2011/2012

Kepada pelajar lepasan SPM yang ada memohon ke Program Matrikulasi Kementerian Pelajaran Malaysia(KPM)  sesi 2011/2012 anda boleh menyemak keputusan permohonan anda mulai 28 April 2011.


Anda boleh menyemak keputusan dengan cara berikut


1-Laman web Kementerian Pelajaran Malaysia

2-Melalui SMS-Taip MOEMATNo.KP dan hantar ke 15888 (contoh) MOE MAT 931211136564


3- Telefon ke Talian Bantuan Matrikulasi di 03 8884 4083 mulai jam 8.30 am sehingga 4.30 pm pada hari bekerja.


Pendaftaran
Mereka yang berjaya boleh mula mendaftar diri di Kolej Matrikulasi masing-masing pada 23 Mei 2011.


Rayuan
Yang tidak berjaya pula boleh membuat rayuan mulai 28 April 2011 sehingga 13 Mei 2011.

tweet..

Followers