Monday, November 29, 2010

LAPPY TUA


Lappy tua dan dah banyak berjasa dgn tuannya=)Lappy nilah yg tolong haku buat assigment,buat online bisnes buat chatting.=P Dan paling penting updated blog.

Selama 4 tahun bersama rasanya baru 2x buat haku pecah pale.

**teringin nak cari pengganti yg lama**winkwink

DAFI DAN FARAH PUN JOIN MLM

Dafi dan Farah dikatakan begitu serius dalam menyertai program MLM Power Impian,anak syarikat PowerRoot sejak April lalu.

Setelah dilantik sebagai duta Power Root,secara automatik keduanya turut menjadi ahli Power Impian.Aktor Rosyam Nor juga terlibat dlm perniagaan tersebut.

Farah:Agak sukar utk mengendalikan perniagaan MLM kerana kami perlu mencari org dibawah kami.Namun setelah dibantu oleh ketua,saya semakin seronok utk menerokai perniagaan ini.

Dafi:Saya masih cuba utk melakukan MLM dan pihak Power Impian banyak memberi tunjuk ajar kepada saya.

PROJECT END=)

Miss..miss..misss.my blog.Penat menghadap ramai customers.Alhamdulillah semalam sume dah settle=)Disamping sibuk tu ade jugak bad things yg berlaku.My friends still kat hospital lagi disebabkan denggi.Dah seminggu dia disitu.Semoga ko cepat sembuh yang!


Sorry kali ni xde pic nak letak.Tak sempat sgt2.Selepas ni my family akan continue without me.Syukur rezeki=)

im really tired!

tweet..

Followers