Monday, July 11, 2011

PELAJAR UMT PERSENDA ''NEGARAKU'' DI FACEBOOK



source

Inilah budak UMT yg didakwa menghina lagu negaraku.Terus famous ah budak ni.Nasihat aku berani buat berani tanggung.

GAMBAR LAKONAN FAZURA DALAM TAHAJJUD CINTA


Aku terlepas tengok Tahajjud Cinta last week=( Tau2 jer dah habis..Takpe2 baru first episod ye tak..So meh cuci mata tengok  gambar Fazura dalam Tahajjud Cinta..Hilang ckit frust tu..





gambar2 ni diambik dari fb Fazura.Like her Fb too..





AYAMAS BERKOKOK!

Pas basah kuyup balik dr Mines aku kelaparan.Nak mengunyah aje!Kawan aku pun lapar sama nak ke bakery katanya.Aku ikut jer.OTW balik aku nampak kedai merah ayamas tu dekat jer ngan rumah aku.Melencong ke Ayamas jap.So aku ambik black pepper chicken in half dan chicken popcorn.Yelah aku dok carik tempoh hari pas tengok rancangan masak2 Chef Wan.


Sampai rumah masak nasi,goreng chicken popcorn.Siap!Tak sampai 15 minit licin sumenye.Udahnya kawan aku lupa nk ke bakery.Mengidamlah kawan=P


Aku ambik separuh black pepper chicken ayamas ni only RM16++.Sos depa sedap menjilat jari.Aku mai lagilah nak beli sos cili nih.Baru ku tahu depa ade delivery gak!



GAMBAR PERHIMPUNAN BERSIH & AKU

Dah settle perhimpunan ''BERSIH'' tu maka ape2 jadi pastu Tuhan saja yg tahu.

Atok aku dh tepon awal2 lagi bagitau jangan aku nak mengada pergi join pulak.Hahaha.

''Yeye tok.Kakak tak pegi.''
''Kakak baik denga cakap atok''(ni ayat aku tambah sukatiakula)

Jadinya aii dok umah jerlaaa,tengok tv,tido,makan.Hahaha giler boring!!!Tak dapat nak tayang muka boring aku so aku bagi korang tatap gambar BERSIH ni.



Ni ckit jer..Nak gambar lebih korang tengok 400 gambar BERSIH.



tweet..

Followers