Monday, February 21, 2011

POLKA DOT PUNG INNNGGGG APe!

Bz ckit dr pagi tadi smpailah ke petang.Sampai tak menyempat aku nak update blog.Hujung minggu tarak bestlah aku kat rumah je cuci baju kemas rumah.Ye aku suri rumah yg agk malas ckit sume nak settle hujung minggu.=P

Besok tokey bank a.k.a paksu aku dtg jenguk anak sedaranya kt cni.Klu die dga ayat aku ni msti dia kata ''Aku dtg ni nak jalanlah''Hahahaha.Aku mmg nak jmpe paksu pun nak kirim barang kt mak aku.Mak dh sound  

''Awat ko tak hantar lagi tudung mak tu.Mak nak melaram p kendurik!''

Ok mak kakak antolah siap bg lebih 2 helai lak tu=P


Masa aku nk clearkan kotak2 kt bilik depan tu aku jumpe shawl polka dot ni.Eh  sekali aku cuba cantek ape!So aku asing2kn dpt dlm 3 helai yg aku tgk masih elok lagi.2 helai aku ingt nk kasi kt adik aku jerlah.Kt umah mak aku lagi byk shawl aku beli  p tak pakai.Karang ade lebih2 lagik aku kasi kt korang eh.


classy with LiLSugarBags

tweet..

Followers