Saturday, January 1, 2011

EX-SUAMI SITI NORDIANA,FAIZAL YUSUP DISAHKAN MENINGGAL DUNIA.


Al-Fatihah buat Allahyarham Faizal Yusup,33 disahkan meninggal dunia pukul 1.45 ptg tadi akibat serangan jantung.Faizal Yusup merupakan bekas suami kepada Sti Nordiana.

Abang kepada Allahyarham Shaiful Yusup,35 berkata dia membawa Faizal ke Pusrawi pada pukul 10 pagi utk mendapatkan rawatan.Di hospital Faizal mengadu sakit dada dan doktor mengesahkan dia mengalami masalah jantung.Keadaannya semakin kritikal dan disahkan meninggal dunia beberapa jam selepas itu.

Berita lanjut di CNI

PENGUMUMAN TIKET AJL25

Darlings!


Sesape yg nak tgk AJL25 korang leh dapatkan tiket di Guardhouse Sri Pentas Bandar Utama pada Selasa(4 Jan 2011) bermula pukul 11 pagi.Tiket adalah terhad dan percuma.So cepat2 dptkn tiket tu yer.

MAIZAWATI PATAH TANGAN DAN KANDUNGAN SELAMAT

googled
Bekas isteri Akhil Hayy,Maizawati Zainal,36 disahkan selamat selepas menjalani pembedahan tangan kirinya akibat kemalangan jalan raya 3 hari lalu.Kandungan Maizawati selamat walaupun mengalami sedikit pendarahan.

Dalam kejadian 28 Disember lalu,kenderaan yg dinaikki suaminya,Mohd Yassin,23 dan Maizawati mengalami kemalangan ketika mereka dalam perjalanan dari Medan Gopeng ke Bercham di Ipoh.Turut berada dalam kereta ialah 6 org anak maizawati hasil perkahwinannya terdahulu.Suami dan anak-anaknya hanya mengalami kecederaan ringan.

HANYA 364?


Itu sajalh yg saya mampu,hanya 364.No ekoq ke??Eh jgn salah faham tahun baru haku nk wat dosa lak.Sepanjang setahun iaitu 2010 hanya 364 post yg saya tulis.Lebih kurang sehari satu post jer.Tahun ini ingt nk wat 2x ganda mungkin.Kene usaha lebih ni.

Post mengenai artis,gosip dan isu semasa menjadi tumpuan readers dan buat hit mkin mencanang-canang naik.Lagi satu nk visitor sentisa ada kne selalu update blog(tips ni haku dh habaq dulu).So saya rasa 364 tu xbrape nk cukup.Usaha lebih,keje lebih,hasil pun lebih=D Apamcm?

tweet..

Followers