Wednesday, May 14, 2014

Betul ka ni??



Betul ka ni???
Mak aii besar sungguh KLIA2 ni!
Merasalah aku exercise balik raya nanti=P

ceh macamlah kampung ku di london sana.

FA Cup Final 2014 : Arsenal vs Hull City

Tak kesabaran nya aku nak tengok game ni.Hope Arsenal dapat Cup lah wei tahun ni.Kalau menang FA Cup ni kedengarannya Arsene Wenger akan stay kalau kalah die bersara.Dan ada berita sedih pulak tu lepas FA Cup ni Bacary Sagna nak bla dah tinggalkan Arsenal..Wuaaaaa.

Steve Bruce vs Arsene Wenger

Untuk korang yang nak tau info pasal FA Cup Final 2014 : Arsenal vs Hull City korang boleh dapatkan dibawah.

FA Cup Final 2014
Arsenal vs Hull City
Date : 17 May 2014
Time : 11.30pm (Malaysia Time)
Live : Astro Supersport CH816
Place : Wembley Stadium London
Ticket :  Yang ni aku tak tau..

Pic kredit to uk eurosport.

Cara mendidik yang betul.


1-Tidak boleh memandang rendah kepada orang yang telah membuat kesalahan.Benda yang salah diperbetulkan.

2-Kesalahan yang diperbetulkan secara lembut pasti akan berkesan paling2 pun tidak mendatangkan mudarat.

3-Kalau diperbetulkan secara kasar lagilah dia akan membuat salah.Setiap kekasaran pasti akan membawa kepada keburukan walaupun niatnya untuk kebaikkan.


-Habib Ali Zainal-

pic kredit to google.

tweet..

Followers