Tuesday, October 18, 2011

Anak kucing sihat datang jenguk aku!

Tengah sibuk2 mengemas rumah haritu sampai ke malam,susun2 barang kasi teratur senang ckit nk clear nanti tb2 member aku kata:

Kawan : Ade 2 ekor anak kucing kt luar pintu ni.
Aku : Tadi aku masuk rumah xda pun.Macamne lak boleh lepas grill depan tu??


Ni aku dh siap letak dalam kotak kut2 mak die dtg balik nnt.Dua ekor ni tak reti nak berjalan lagi pun confirm mak die yg hangkutttt.

Aku : Banyak2 rumah yg siap ade tempat selesa kat depan umah tu nape umah aku yg sejuk batu ni jugak mak die letak?
Kawan : Mungkin dulu kita pernah bela kucing gak kn jadi mak die bajet ank die selamatlah dengan kita=)


Kain bunga pink kecik2 tu baju tido aku okeh!!Dah tu jer kain yg ade tp aku dh tak pakai punnnn=PAnak kucing ni gemok tau cukup minum susu ibunyaaaa.Perut bolatt jerrr.


2 comments:

misz eyza said...

akak! chumil sangat kitten tu...

delour said...

misz eyza
yup dear comel sgt tp syg xleh nk bela punnn..=(

tweet..

Followers