Thursday, November 25, 2010

HAKU JAMMING??

Pening pale eh.Tak dpt nak citer mcmane.Semalam pun sama.Ini sume pasal budak dekat2 rumah nilah.Aiyoo mak pak die tak ckap ke?Ke dh cakap tapi buat tak tau jer.

Dari semalam sampai malam buta pun budak2 ni jamming kat rumah depan ni.Ya Allah bisingnyer takleh nak cakap.


Hujung minggu ni our family akan join food fiest!!Bukan semata2 food ade byk lagi.So agak bz dlm masa terdekat ni.Harini knelah ikut my mum cari bahan masakan.Yipiiii!!!

SITI NURHALIZA:SAYA TARIK DIRI.

googled
Datuk Sti Nurhaliza dikatakan telah menarik diri darripada bertanding di dalam Anugerah Bintang Popular(ABP) ke-13 tahun depan.Siti telah menemui pengurusan ABP dan telah menjelaskan sebab musabab dia tidak menyertai anugerah itu.

Keputusan muktamad itu diinspirasi daripada Tun Mahathir Mohammad yg suatu ketika dahulu berada di puncak kejayaan dan mengambil keputusan utk meletak jawatan,serta percaya akan terus diingati sampai bila-bila.Katanya lagi,suatu hari nanti akan ada pengganti dirinya.


APE YG BEST TU???

Little things to do to boost up your mood today



Smile and says Thank You
=)
=0
=P

tweet..

Followers