Monday, January 31, 2011

FILEM SERAM ''DILARANG MASUK''

Dah jadik trend kut kat Malaysia ni musim filem2 seram sedunia.Akan muncul satu lagi filem seram iaitu ''Dilarang masuk''.Pengarahnya dh cakap awal2 filem ini tidak meletakkan nama2 popular sebagai tiangnya namun ape yg lebih diharapkan ialah jalan cerita filem itu sendiri.

googled

Ape yg menarik filem Dilarang Masuk adalah filem PERTAMA di MALAYSIA menggunakan kamera DSLR jenis CANON EOS 5D MARK II.Filem ini ala2 filem ''BLAIR WITCH PROJECT'' dan ''PARANORMAL ACTIVITY''.


Bila depa cakap blair witch project jer haku mcm tersentak........................................sebab..............mmm

KRISIS MESIR-PLEASE SPREAD THE WORDS!!!! urgent!!

Tersangat risau dan bimbang keadaan rakan2 kita di Mesir.Keadaan semakin teruk my dear.Please Malaysian Gov ambik tindakan secepat mungkin.Our people need your help.Dan utk readers delour87.blogspot.com tolong sebar2kan.Hope semakin ramai yg buka mata keadaan mereka semakin meruncing.

Ape yg dipaparkan oleh media tersgtlah lain dari ape yg sebenarnya berlaku,Ade some part yg mereka tidak tahu.Phone call disekat,internet disekat and baru2 ni flight keluar Mesir dh pun dibatalkan.Ade pelajar kita yg mengirim email mengatakan,ade yg dibunuh di jalan,kurang sumber makanan,brg2 dicuri dan ade kedengaran dirogol!!Terkini krisis di Mesir -Facebook selamatkan rakyat msia di Mesir-Nasib rakyat kita di Mesir

''NAK TENGOK FARID KAMIL BERCINTA DGN ORANG UTAN''

googled
''Nak tgk Farid Kamil bercinta dgn orang Utan'' itulah tajuk sebuah artikel dlm ruangan pojok pada sebuah akhbar.Farid Kamil yg membaca tu mestilah kecewa seolah2 disamakan dgn binatang.

''Itu penilaian yg kurang sopan apabila mengaitkan saya dgn seekor haiwan mamalia''

''Saya kecewa bila orang menilai saya begitu.Ape2 pun terima kasih buat org yg nak tgk saya bercinta dgn orang utan,mungkin dia tau yg terbaik buat diri saya.''

Yelah nape tak bercinta dgn meja ke kerusi ke kan.Bab haiwan2 ni sensetif beb!.Bagi hakulah kn penulis artikel tu mungkin ingin bergurau senda dgn Farid Kamil ni tetapi hati org sape yg tahuu.

KEHIDUPAN SELEPAS BERKAHWIN MARION CAUNTER


Empunya nama Marion Caunter adalah pengacara E! News Asia sejak tahun lalu.Kelibatnya di 
Hotel Impiana Kuala Lumpur menjadi perhatian org ramai dan juga pelancong asing.Mungkin kerana aura personaliti yg ada dlm dirinya itu.Ditanya tentang kehidupan selepas berkahwin ini jawapannya.



''Rasanya kami sudah bersedia menjadi ibu dan ayah.Saya juga belajar memasak utk suami''

''Saya sedang mendalami islam sedikit demi sedikit,Nasa yg beri tunjuk ajar kepada saya.Bagaimanapun dia tidak memaksa saya memakai tudung atau apa2 pun,dia tetap mencintai saya dlm apa jua keadaan''

Nak tau pasal fesyen dan kisah bulan madu meh CNI

BANJIR BESAR DI JOHOR

Sebelum nak bergosip2 ni baik tgk dulu keadaan rakan2 kita kat Johor tu.Kat Tv dok update pasal banjir besar di Segamat Johor.

Dulu ade skali banjir besar gak kt Johor klu tak silap hakulh sampai Stesen minyak tu tenggelam.Bila dh banjir ni paling kesian org2 yg duduk kt kwasan rendah tu.Pejam celik jer tgk rumah dh tenggelam.Karang nk berpindah lagi,dh surut t nak bersihkan lagi,$$$ lagi.Kira dh jatuh ditimpa tanggalh tu.

Hujan pun masih tak berhenti sekarang ni.Mak haku ckp hujan Gong Xi FaChai.Dh tiap2 tahun mmg gni.Hohoho.Ape2 pun doa2kan semoga rakan2 kita kt Johor dan tempat lain2 tu selamat semua takde bencana2 lain yg mendatang yer.Tgk2knlah anak2 tu dok ligat jer main airAihhh.

tweet..

Followers