Wednesday, August 11, 2010

PILIHAN BUFFET RAMADHAN 2010

Apa yg paling saya rindu di bulan Ramadhan ni adalah berbuka puasa bersama keluarga tersayang.Dh 2 tahun saya tak berkesempatan berbuka bersama ibu di Kampung.Yang menariknya,berbuka pada pertama Ramadhan ibu akan masak makanan yang special untuk anak2.Kami sebagai anak cuma membantu potong-memotong jer yg part2 masak ibu yg nk buat sendiri.Itu hanya untuk pertama Ramadhan saje.Seterusnyer anak2 sila ambik tugas masing-masing yer=) saya rindu ayah=(

Bagi yg berkeluarga msti nk carik tempat2 makan yg bagi promosi best2 punya kn.Tak payah pening2 kepala,korang leh cek online jer.So ape kata korang check this out!!


Crystal Crown Hotel Petaling Jaya


untuk info Crytal Crown Hotel KL boleh klik CNI

Sunway Hotel & Resort
9 August-10 Sept 2010
6.00pm-10.00pm daily

SUN & SURF CAFE
RM98++(ADULT)  RM49++(CHILD)

ATRIUM CAFE
RM85++(ADULT)  RM42.50++(ADULT)

Enjoy 25% discount!!
for more visit HERE

Italianies Pasta Pizza & Vino Malaysia

Semi Buffet Dinner

RM42.90++(ADULT)  RM21.90++(ADULT)

for more visit HERE

BUKA PUASA BUFFET AT IKEA

Ikea Restaurant
6.30pm-9.30pm

RM25*(ADULT)  RM12.50*(CHILD 5-12 YEARS OLD)

*EXCLUDES 5% GST

DOME RAMADHAN SPECIAL


ALL FOR RM39++

PLEASE VISIT HERE

BUFFET RAMADHAN DI RESTORAN CENDANA

DEWASA-RM45+ -(RM49.50 NETT)
KANAK2-RM25+ -(RM27.50 NETT) 6-12 TAHUN

FOR MENU VISIT HERE

PIZZA HUT


Yang diatas tu cuma sebahagian kecil saje promosi yg dijalankan.Klu korang nk tgk banyak lagi cek web INI

SELAMAT BERPUASA=)

TAMBAH PENDAPATAN MELALUI CHURPCHURP

Salam,
Apabila sampai bulan Ramadhan,ramai yg diluar sana sibuk mencari rezeki lebih.Ade tu sampai keje overtime hari2 ade jugak yg keje siang malam,yg berniaga pn ramai.Alhamdulillah bulan mulia ni insyaallah rezeki kita semua pun murah.Asalkan halal takde sapa yg larang.Pahala pun dapat,mulakan setiap kerja dgn bismillallah.

Kepada yg ingin menambah pendapatan melalui online saya

Introduce you ChurpChurp
super cool advertising group!

ChurpChurp akan membayar setiap iklan yg di letakkan pada Twitter anda.Jangan risau ini bukan Spam yer.Anda boleh pilih setiap iklan yg ditawarkan pada anda.Samada untuk approve or deny it.Mudah bukan.=)



Pada yg kali pertama join churpchurp pastikan anda signup pada Twitter dulu kemudian anda bolehlah signup utk ChurpChurp pulak.

Oh ya kepada yg baru signup for churpchurp u olls have a chance to get RM25 instant credit cash in ur account.Ape tunggu lagi cepat2 signup  for Churpchurp.

tweet..

Followers