Thursday, January 19, 2012

Lips Bank : Maybelline Baby lips Lipbalm


They have 4 different flavours which are energizing orange,smoothing cherry,methol and anti-oxidant berry.Aku pilih smoothing cherry.


Sangat melembapkan,klu aku kene apply selalu simce aku asyik minum jerkan,bau manis2 cherry gitu.bila aku pakai tu xde pulak kaler2 bagai,kira colorless.

Bibir bawah aku lebih cepat kering berbanding bibir bahagian atas,jadi mmg sangat memerlukan lipbalm setiap masa.

My Rate : 9/10

Rita Rudaini terima surat tidak masuk akal dari Aidil!!

Kisah rumah tangga mereka ni macam bersambung-sambung jer aku tengok.Mungkin ia didedahkan kepada media maka kita pun tahu isi didalamnya.


Baru2 ni Adil Zafuan dikatakan meninggalkan Rita dan anak2nya selama seminggu tanpa tahu kemana dan tidak memberi apa2 alasan pun kenapa dia berbuat demikian.Kemudian kisah perang Rita dan iparnya di twitter.

Dan baru pagi tadi Rita telah mendapat sepucuk surrat dari peguam Aidil meminta tuntutan yg tidak masuk akal kata Rita.Namun Rita tak dedahkan pulak ape tuntutan tersebut kerana Rita ingin penguamnya meneliti dahulu surat tersebut.

Macam-macam dugaan rumah tangga ni kan..Hope semua diselesaikan dengan cara baik..nak happy ending jer=D

Pic kredit to google.

Im in dilema...

Bak kata pepatah ''ditelan mati mak,diluah mati bapak''.Tak sangka dalam usia macamni masih ade lagi orang yg mengatur hidup kita,dan kita TERPAKSA ikut sebab nak jaga hati mereka.


Im in dilema koo sekarang korang.Ini bukan soal kahwin paksa ke ape ke but soal kerjaya.Im happy with what im doing now dan sangat selesa dengannya namun dipaksa stop utk ikut telunjuk orang lain.Patut ke ehhhhh..

Tiada niat lain tapi hanya inginkan pendapat dari korang yg berpengalaman...

tweet..

Followers