Tuesday, February 22, 2011

RAJIN BACA TAPI...

Dah habes pun Gadis Semasa Sunsilk kt TV3.Aku ni jarang buat draft utk entry blog ni.Jadi bila ade masa and idea aku direct type jer.

Sesambil tu selang iklan aku baca Twenties Girl ni.Dari tahun lepas lagi aku tak habes2 baca buku ni.Yelah aku sekarang baca pun ikut mood.


Maybe sbb bfr ni aku kne baca buku yg hok tebal2 tu wat mood aku melayang jer.Aku lebih rela baca mags sgt best tgk baju,kasut and bags=P


Koleksi majalah yg aku ade setakat ni.Ade lagi sekotak kt bilik store.Inilah penghibur aku dikala aku boring.

lalalalalalalalala..hujan oh hujan aku lapar=P

THE MYSTERY GIFT

Terbau2 kari dr rumah sebelah.Lama dh tak perkene kari.Hujung minggu aku plan nk masak asam pedas namun hanya angan2 dihujung minggu aku mkn kt luar jugakkkk.Aii mcmane nak jimat ni..

Entry ni special aku nk ucapkn byk2 terima kasih to Siti owner of The Beautyholics dek kerana aku antara bertuah mendapat mystery gift dr blognya.Aku dapat parcel tu last week and sgt teruja okeh dh kata pun myster gift kan=P

The gifts
Aku dapat gift ni pun coz aku ade buat review ckit pasal my fav blogshop.Sungguh the baik hatilah u dear.Lagi menarik korang akan dpt RM5-Rm10 instant rebate.Ok pe tunggu lagi p terjah TheBeautyholics klu nak nmpk cntekk.^_^

PESONA FAZURA SEBAGAI DUTA LUX

Klu ditanya banyak2 artis siapa yg aku nak jumpe???Aku akan jawab Fazura!!!!!!Bagi aku Fazura ni ada daya tarikan yg tersendiri  yg banyak artis takde n aku boleh kata Fazura adalah artis yg stand on her own class.

Baru2 ini dia dipilh sebagai jurucakap produk mandian terkenal Lux dan itu adalah pilihan yg tersgt tepat.Walaupun jarang kelihatan di kaca tv namun wajah melayu asli(bg akulah) ini boleh memikat sesiapa saja yg melihatnya.Confirm aku beli Lux pasni.Hehehe.



pic google
Dlm pic kt atas ni nmpak ala2 royal face kn.Mcm permaisuri gtu.=P

tweet..

Followers