Monday, November 15, 2010

ANGIN BERTIUP:JIMMY SHANLEY KE MAHKAMAH SYARIAH.

googled
Belum pun sampai 2 bulan usia perkahwinan mereka sudah ada ura2 mengatakan yg rumahangganya sedang bergolak.Pengacara Jimmy Shanley dengarnya akan hadir ke mahkamah syariah dalam masa terdekat ini bagi membimcangkan isu rumahtangganya.Isterinya pula baru disahkan mengandung sebulan.

Hope khabar angin ini hanya tinggal khabar angin sahaja. 

KEK RAYA QURBAN

Dok kat luar rumah sambil ditiup angin sepoi2 bahasa.Best woooo..sambil tu browse website Airasia.Semalam dapat email dr Airasia promotion on Air Asia X,sesape yg nak g vacation tu leh cek their website.

googled

Awal pagi tadi dok bz prepare bahan2 utk event di taska.Layan2 customer mmg taklah nak capai camera.So no piclah.Alhamdulillah rezeki murah harini.=)Aktiviti petang ni lak nak prepare kek untuk Raya Qurban,terlebih rajin pulak tahun ni.Hehehe.Sekali buat kek utk neneklh nampaknyer.

hasil beberapa bulan selepas guna Safi Rania Gold.

saje nak tepek pic tu...=P

KARNIVAL UPIN & IPIN DISEMBER INI!!

googled
Bagi peminat Upin & Ipin jangan lepaskan peluang untuk mengunjungi Karnival Upin & Ipin Pada 24-28 Disember 2010 di Shah Alam Convention Centre(SACC).

Karnival yg dianjurkan oleh Les' Copaque Production itu bertujuan untuk mendekatkan lagi peminat siri animasi tersebut kedalam dunia Upin & Ipin.Pelbagai aktiviti menarik boleh disertai seperti pertandingan mewarna dan sukaneka yg boleh disertai oleh seisi keluarga.lebih menarik lagi akan diadakan perarakan yg dinamakan Animation Parade yg mana akan disertai oleh pelbagai watak dari siri animasi tersebut.

more info

IBU RAJA FARAH TERGURIS HATI DENGAR GOSIP HAMIL SEBELUM NIKAH


Sebelum perkahwinan Raja Farah yg berlangsung baru2 ini ada khabar angin mengatakan aktres tersebut telah hamil sebelum nikah.Ini berikutan berat badan Farah yg kelihatannya naik mendadak.Sebagai ibu,Farizah Abu Samah mengaku terguris hati dgn gosip tersebut.

“Biar apa pun orang katakan, Farah sangat cekal. Tetapi sebelah pihak lelaki mesti berasa malu. Bonda Megat ada mengatakan fitnah yang dilakukan itu merupakan suatu dosa besar berbanding membunuh. Jadi, siapa yang melakukan fitnah itu kena tebus semula dosa yang dilakukan.”

“Mentang-mentanglah kita buat perbincangan perkahwinan senyap-senyap, terus orang buat cerita seperti itu. Semasa perbincangan dibuat, hanya keluarga dan jiran tetangga yang tahu.

source

BAKAL MAK MENTUA NAK DATANGGGGGGGGGGG!

Nervous2!!
Oh sempat mengemas rumah tu.Pungpangpungpang buat siap2 air and kuih muih.Huih mmg kelam kabut.Hahaha jgn tertipu bukan saya yer,saya cuma saksi kejadian je=P kelakar jugak sampai gelak2 kiteorg tgk perangai si dia tu.

Bila bakal mentua nak dtg rumah korang nak buat ape?Buat bodoh??Eh jangan karang kene reject lak.Hehehe.Pastikan pakai pakaian elok2 biar nmpak cantik kt mata bakal mak mentua tu.Klu boleh makanan and minuman yg nak dihidang tu korang buat sendiri.(Make sure sedap=P).Ada masa tu beramah mesra ckit2.Berborak2 dgn bakal mak baru tu.Lagi satu gelak kene control.Takut keluar pulak sora naga!Tu jelah kut.

Nak cakap lebih2 takleh pulak,experience kurang lagi=P

Sesape nak exchange link klik CNI

tweet..

Followers