Saturday, March 12, 2011

MEMORI KARTUN?

Kecik-kecik dulu buka jer mata terus p depan tgk tv.Kartun tulah yg paling aku minat nak tgk.Dah nama pun budak2 mak aku layan jer asalkan tak ganggu dia buat keje.

Zaman aku dulu manade astro so aku cuma tgk TV1,TV2 dan TV3 jer.Paling aku takleh lupa citer Power Rangers lah siap aku ingat watak2 dlm citer tu lagi.Semakin lama aku tgk Power Rangers dah makin merepek lalu aku tak tgk dah.=P Satria Baja Hitam,Dragon Ball,Sailormoon and byk aku dh lupa ah!

Sekarang lain ko budak2 tgk dvd jek ulang2 banyak kali pun takpe.Mesti citer barbie and Dora kan kan=PThe best is ade rancangan bersifat infomatif tu yg budak sekarang makin bijak kuttt.

UP TO 90% DISC!!!!!!

Pernah tak korang rasa cam boring sampai tak tau nak buat ape?Pernah tak korang rasa nak pecah otak pikir nk buat ape lagi coz sume bende korang dh buat?Lebih-lebih lagi hujung minggu kan.Klu aku takde aktiviti hujung minggu rasa nak lempang jer muka aku ni.Aku jenis tak tahan nak dok dalam rumah lama-lama takut2 berkarat pulak otak aku ni.

Jadinya aku browselah carik ape aktiviti2 best yg leh aku layan di tengah2 kotaraya ni..Meh korang terjah satu web ni namanya groupsmore mmg bguihh lah.Segala bende ade kat cni ko nak shopping,p spa,diving,swimming segala mak nenek sume tu ade.Mau tak melompat aku!

Lagi buntang mata aku bila setiap hari ade up to 90% disc.Jimat pun jimat enjoy pun enjoy.Tak boring dh hujung minggu aku.Korang try Groupsmore ni nescaya korang sokaaaa.Dh 10K rakyat Malaysia ni join takkan nk dok belakang lagi.Maimaimai!

LATEST JAPAN EARTHQUAKE 11 MAC 2011

This is an updates regarding on 8.9 earthquake in Japan.
7am
->Japan issues state of emergency at another nuclearpower plant after cooling system failure. 
->U.S. officials now say they offered to provide coolant to Japan for its nuclear plant, but nation declined.
->Up to 1000 victims-TV3
6am
->Tokyo Electric Power Co is reporting that they have lost control of the presure in their 1 & 2 nuclear reactor.
->Radiation 1000 times higher than normal detected at nuke plant-Kyodo News

tweet..

Followers