Sunday, November 14, 2010

RAJIN ADIK RAJIN

Rajinlah belajar..Kepada adik2 yg nak ambik SPM tahun ni tinggal 9 hari lagi dik oiii.Dah ready ke nak exam??


G.U.D.LUCK=)

JOM EXCHANGE LINK

Straight forward terus jelahkan.Saya ingin exchange link kepada sesape jer yg sudi.Sudi tak??Sesape yg sudi tu komen kat bawah k.




TIPS HEBAT HARINI

Weekend Zone!!!


Tips ringkas namun mampu boost up our mood!!

googled
Hujung minggu of course nak kuar jumpa rakan2 kan tak pun pegi date.Hehehe.Sebelum keluar rumah tu p kat cermin jap then senyum kat diri sendiri."Awak cantik!''Ini boleh mempengaruhi mood korang utk harini tau.



googled
Godek2 tgk baju yg sesuai nak pakai.Try pakai baju2 berwarna cerah,tolak tepi dulu baju color hitam.Ye tau hitam leh kasi ilusi slim tetapi kali ni say ''No'' to black.


googled
Home spa!!Terutama sekali yg takde masa nak jaga muka and badan time weekdays.



tweet..

Followers