Monday, September 27, 2010

BILA ORG LAIN TUNJUK EARNING

googled
Nak jeles ke sbb org tu seolah2 mcm menunjuk2?suka ke?or korang buat xtau jer?Jawapan yg terbaik adalah suka.Aihhhh org dapat duit kita nk suka lak..Saya kata suka bersebab bukan main tibai jer.Bila seseorg tu dpat earning yg melambung2 korang dapat kepentingan disitu.


Pertama,bukti earning tu mengesahkan dia seorg blogger yg berjaya.Dan confirm2 korang leh blaja cara dia buat  entry blog.Dptkan tips dari dia untuk cara2 membuat entry dan juga cara menaikkan trafik.


Kedua,semangat berblog.Dalam tak sedar bila korang baca tentang earning dia semangat korang akan berkobar2 nk jadi mcm dia.Walaupn xdpt kumpul sehebat dia tetapi ada peningkatan hasil dr blog anda berbanding bulan lepas.Apa macam?


Saya lagi suka klu tgk org postkan pasal trafik and earning blog mereka.Dari situ saya dh tau kemana saya nk tanya klu sesat jalan ye tak.Positive minded boleh hilangkan hasad dengki=) PEACE!

CINTA TERTINGGAL DI KAMPUNG

Hahahaha..cinta yerrrr...cinta bersama keluarga saje..sebelum nak balik cni..kami sekeluarga plan nk buat BBQ kecil-kecilan saje bersama sedara2..Ingat nk buat post ni terlebih awal dulu tetapi asyik lupa je.Ni pun ingt balik pas clear2 pic kt camera.

we choose chicken wings and sosej!

Sedap okeh!thanks to bakal adik ipar ai..die terer bab resepi nk panggang2 ni.Even his family ade kedai2 ayam panggang ni.So thanks again yerr..akak jadi buat u jadik adik ipar akak.hahaahahaha..

Antara yg berusaha keras membantu.Saya jadi jurukamera jer...and tukang makan..=P.

Walupn kecik tetapi meriah gelak2 xhengat dunia!Jerit2 kt my little cousin yg larik2 main bunga api and sebokk jugak nk tolong bakar!.Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh i miss the day=(.





ADUAN DALAM BLOG

Bole tak klu harini terus ke hari selasa.Sbb saya tidak suka isnin.=P.Pagi2 dah nak kene settle mende yg wat kepala saya pening.Yang peningnya bila berurusan dgn jabatan kerajaan.Servis tu agak lemb** disitu.Tidak semua ye.Mungkin ada web jabatan kerajaan yg tak update their phone and fax no.Commonlaaa skrg kebanyakan rakyat Malaysia gune servis secara online.Even saya kirim email pn no reply.Yg lagi sakit hati saya call and jawapan yg saya terima ''no yg anda dail telah ditamatkan perkhidmatannya''.Aiyaaa..Nak senang direct pusat jer.Sorry readers harini sesi membuat aduan..hehe





tweet..

Followers