Wednesday, October 20, 2010

Saya Nak Beg Itu ~ Giveaway!


Lama dah tak join giveaway so kali ni saya nak join giveaway dari blog Superhero Mama.Disebabkan syarat pun mudah jom sama2 kita join giveaway ni.Mama nak cari 3 org yg bertuah.Moga2 kita antara yg bertuah=)Sapa2 yg nak join leh ke SINI atau klik je banner kat atas tu.

DOWNY PASSION MEWANGI PHEEWWIITTTTT!!


Ni pasal terpengaruh dgn iklan ''saya tak pakai minyak wangi'' ngeeee..Klu pasal pewangi pakaian mmg saya suka.So pg hero rembatlah satu saje nak test2 baunyer mcmane kan.Bfr ni saya tak minat pakai downy yg lama tu sbb bau die lain mcm jer dan tak kene dgn hidung saya ni.Tetapi Downy Passion ni lain tau baunye mewangiiiii(maknanya betul2 wangilah tu) jer.Pasni msti saya jadi rajin cuci baju.Bila dh suka tu sampaikan cuci lantai pun saya taruk downy passion.Over!=P

tweet..

Followers