Saturday, October 1, 2011

Giveaway Cash Rm10K!!!

Masa kecik2 dulu tentu korang ade game yg korang selalu main kan.Klu aku game galah panjang & kala kondi dah jadi makanan harian aku la..Klu lah kita ade magic2 macam Harry Potter tu aku dah main terbang2 dah.Hahaha.



Sekarang ni Milo nak buat Giveaway Rm10K cash utk korang2 yg suggest games2 yg interesting & unik utk dimain masa tournament nnt.Korang yg nak suggest leh klik MILO  .Yang ade dalam kepala aku ni game dalam Unbeatable Banzuke tu. Hehe.Apelagi suggest jer mane tau leh menang.Tapi better suggest game yg tak pernah ade kat dunia ni.Lagi cerah peluang korang=)

Peluang nak jadi macam Najwa Latif---> CINI

Pic kredit to google

tweet..

Followers