Friday, November 5, 2010

FARID KAMIL PERTIKAI KEMENANGAN SYAMSUL YUSOF

googled
Dek kerana Anugerah Pengarah Terbaik di Festival Malaysia ke-23 Farid Kamil terus-menerus tidak berpuas hati dgn kemenangan seorang pengarah muda yg berbakat,Syamsul Yusof.Syamsul pulak mempertikaikan yg mereka mempunyai masalah peribadi sehingga perkara tersebut harus dibesar-besarkan.

"Saya pun tidak tahu jika dia ada sebarang rasa tidak puasa hati atau marah dengan saya? Setahu saya, kami memang tiada isu peribadi. Jadi, apabila saya diberitahu bahawa Farid menyuarakan ketidakpuasan hatinya terhadap kemenangan saya, sejujurnya perkara itu benar-benar mengelirukan," katanya.

"Selepas saya menang pada malam itu, saya ada menghantar SMS kepadanya agar dia tidak membesarkan hal itu kerana bagi saya apa yang pernah berlaku sebelum ini tidak perlu diperbesar-besarkan.

Bagaimanapun Farid gagal dihubungi utk meminta penjelasan mengenai perkara tersebut.

***Baruku tahu Diana Danielle mempunyai hubungan dgn Farid Kamil.


source

SELAMAT MENYAMBUT DEEPAVALI DAN NUFFNANG

Pertama sekali saya nak wish happy deepavali to all hindus di Malaysia.I wish saya boleh tgk dgn lebih dkt mcmana sambutan tu.Kat tempat asal saya payah nak tgk smbutan gni.Saya dok cari pic kollam nak tepek cni tapi xjumpa lak so saya tepek pic ni jelah

Maruku pun ade kaitan kan.sedap seh!!(googled)


Citer pasal nuffnang pulak.Cash out kali ni adalah kali yg keempat.Mungkin hold dulu.Ini adalah penangan buffered earning.Klu dapat buffered,kira rezeki kitalah tu.nak tips dapat buffered??=P

Ahaa mudah saje kita kena maintainkan visitor dlm blog kita.Bagi blog baru maintainkan 50 visitor keatas.Itulah yg saya amalkan.Terus terang saya cakap blog saya ni bukan ribu2 punya banyak yg berkunjung.Klu total sebulan kadang-kadang 5k pun tak sampai.Blog yg jana pengunjung puluh-puluh K tu mmg saya salutelah.Bila dh dapat buffered,barulah pengunjung yg ramai memainkan peranan.Makin ramai makin bagus.Makin banyak yg tergerak hati nak tgk adv.Nampak tak saya cakap mengenai dua perkara iaitu cara nak dptkn buffered dan cara nak naikkan earning buffered.

tweet..

Followers