Saturday, December 4, 2010

RMO.20 PER UNIQUE CLICK

Join churp2 mmg syiok tau..churp2 tu kira adik kpada nuffnang..Tu sume org tau kan.Sape yg tak join tu cepat2 sign up CNI.



Baru2 ni dieorg tukar ckitlah cara dpt adv tu.Tetiba ade sosial sharing lak.Mendelah tu kan.Mula2 cam xbrape paham lah mcmane tah nak buat tu.

Explore nye explore bole dah paham ckit2.Dgn concept tu 1 unique klik akan dpt RM0.20.Menarik kan=P Ape yg best sejak gune sosial  sharing ni saya tgk earning naik laju jerrr.Hahaha..Jadi jgn wat taktau klu U dpt adv for sharing.

***************

Eh ade dua!
mari cepat2 kita wat.....=)

SELAMAT PETANG CINTA

Selamat petang cinta...

Mood berblog teramatlah kurang.Bz ckitlah sejak jd penonton bola sepak ni.hahaha..penonton saje ye tuan-puan.Jadi penonton pun penat tau.Hampir hilang suara dh ni.

Budak2 kt cni buat tournament so kite jiran2 ni knelah memeriahkan majlis.Ye tak?=P Gambar xdelah deng karanglah klu ringan  tangan ni nak snap.Tau mcm xbest jer kn entry takde pic.Korang tgk pic ni jelah dulu ek.

salam sayang dr saya n Tuah=P

tweet..

Followers