Friday, July 1, 2011

MTV WORLD STAGE PASSES!!

Sape tak minat music mmg rugilah!!Kali ni Twisties Malaysia nak bagi korang exclusive passes yang tidak dijual dimana2 tau!!Sapa nak???Aiippp aku pun nak jugak..



Jadi kejenye mudah je mula2 sekali korang ''LIKE'' fb Twisties Malaysia dan seterusnya pastikan korang sentiasa update dengan contest yg akan diadakan di fb Twisties Malaysia.Mudah kan?Ape tunggu lagi jom sama2 kita join.

HUJANPANAS

Uhukuhuk**hujanpanashujanpanas badan aku pun rasa seram sejuk ja.Tekak ni alahai bengkak ko nak menelan ape pun payah.


Nie jelah peneman setia aku beberapa hari ni.Air putih lak bergelen dah daku telan.Korang jaga kesihatan leklok na.Eheh aku nak ucapkan tahniah kat team bola Malaysia atas kmenangan 2-1 vs Taiwan tempoh hari. Nampaknya depa kene keje lebih di Taiwan Ahad nnt.Ape2 pun semoga  berjaya!Sepatutnya entry ni publish semalam tapi blogger buat hal lak.

tweet..

Followers