Friday, December 9, 2011

Aku suka kata-kata ini....


''Apabila kita berniat untuk menjadi baik insyaallah Allah akan hantarkan orang-orang yang baik untuk berkawan dengan kita''-Wardina Saffiyah.

Personally aku suka kata-kata dari Kak Wardina=)>>Tempat bercuti idamanku<<

Terpaksa Unfriend..=(

Ye aku kenal budak tu kenal sedara mara even mak die pun aku kenal.Tapi nak buat macamana aku tak selesa dengan gambar2 yang diuploadnya di Facebook.Hope tak jadi isulah karang ada mulut yang gatal tu kang.>>Bawa pulang iPhone 4S<<

Mula-mula dulu die upload benda yang sama tapi aku masih boleh terima lagi.Sonsang koo faham-fahamlah maksud aku tu.Tapi harini melampau sangatlah so tanpa segan silu terpaksa tekan butang Unfriend.

''Bukan akak tak suka ko dik tapi akak sangat2 tak suka tengok gambar macam gitu''


Aku heran nape setiap kali aku search ''sonsang'' kuar muka mamat kat atas ni.Rupanya nama die Suppapong Sonsang=P 

Pic kredit to designboom

Giler ah Facebook Timeline!

Aaa facebook sekarang kan macam wajib sign up jer.Aku baru jer tengok video dari AmanzNetwork review mengenai Facebook Timeline yang terbaru sekarang nih.Facebook aku takde lagi kene tunggu lah sebab kita dapat fungsi tu secara berperingkat-peringkat.>>Lepas simpan dapat Voucher pulak tu<<



AmanzNetwork pinjam video jap ah
Aku tak reti nak terang macamana korang tengok video jer senang.

Kad kawen Chef Riz anak Chef Wan..


Lihatlah kad kahwin anak Chef Wan ni..siap ada karikatur lagi.Ini adalah kad kahwin untuk belah perempuan cantik kan.Chef Riz sebagai Master Chef dan Ana Dahlia sebagai Snow White.Majlis perkahwinan Riz dan Ana Dahlia ni akan berlangsung 11 Disember ini di Taiping Perak.Selamat Pengantin Baru ualls!





Apa yg istimewanya kad kahwin ni siap ada menu lagi kat dalam.Tengok menu tu terus dapat idea nak masak ape esok..Hahaha..Jom senah p tesco carik udang..=P

Pic kredit to kadlestari & Oh bulan

Year End Sale di Trick-UP!!!!



Whootwhoot sempena akhir tahun 2011 ini Trick-UP akan mengadakan Jualan Akhir Tahun dengan diskaun kaw2 punyer!!!

Diskaun sehingga 50%

with

FREE SHIPPING!!!!!


tweet..

Followers