Monday, October 4, 2010

KUAT KO MAKAN YER!

Haritu dok bising2 dh pesan beli makanan kucing kt umah ni.Tapi tak jugak dibelinya.Mybe harinilah baru saya nk tehegeh2 ke Hero.Okehlah tu kn xpayah nak bersesak kt kaunter bayar tu.


Beli yg saiz gini cepat jer habis.Ingat nk bg mkanan lain jerlah ye.Kene terjah petshop dulu,and nk cari ubat2 utk si kecik tu skali.Nasib baik saya pelihara kucing jadilah mak kucing klu pelihara ayam jadi mak hayam pulak!=P

SET ME FREE

Dirumah tgah membelek kertas.Dlam 3 minggu lagi saya ada exam.Sekarang berusaha perah otak membaca.Selepas itu merdeka!!=)Tak decide lagi samada saya nk terus balik/tinggal cni jer.Saya tak sabar jugak nk tunggu result ***** saya hari tu.Emm terlalu lama blaja saya nk set myself FREE.

googled

Sama mcm my blog header kn.=)

will update more story later ya.

tweet..

Followers