Thursday, January 12, 2012

First day with P1 Wimax!


Disebabkan kat rumah aku ni wifi macam nak taknak jer share,jadi aku nekad beli sendiri pakai sendiri lagi puas hati.Mula2 aku ingt nak ambik Broadband Digi tapi amoi tu kata signal broadband sampai tingkat 5 jer so aku beli jerlah P1 Wimax!


Signal weak tapi berdesup lajuuuuuuuu.Nak jugak aku tengok macamana kelajuan nya kalau dapat Good signal..Pernah dapat ke??

Dalam 7 hari kalau tak puas hati boleh pulangkan semula modem 4g ni.Baru first day comfirmlah terbaik.Aku bajet dalam 7 harini performance mesti 1st class punya..Jangan lepas tu jadi lain pulak...

Ayam Goreng McD lebih istimewa!


Setelah berbulan baru la sempat nak pijak kaki ke McD.Sekarang ni dah kurang ckit makan fastfood baguslah kan tak asyik sumbat lemak jer.Hehehe..


Makanan kegemaran aku kat depan aku tuh.Aduh ngak bisa ku tolak klu orang dah offer=P Serius sedapppppp...


Ayam goreng McD kini dan selamanya..Hahaha..Ade Awang Hitam kat depan aku,die order ayam goreng gak.Bia budak McD tu bagi ''Ohhh too small too small i want big ones''.Bila time aku lak nak jugak aku cakap tapi aiii maluuuuuuuuuuuuulahhh...jadi dapatlah peha ayam cinonet ni...T_T

tweet..

Followers