Tuesday, July 12, 2011

KEPUTUSAN PENUH DIGI WWWOW AWARDS



Fave Person Under 15 >>> Let it be <3 Hisyam The Photographer 


Fave Person Over 40 >>> brandjontan (Jon Tan) 


Fave Tech Head >>> The Techno Hut 


Must-Follow Personality >>> Ini Anwar Hadi 


Online Shop of the Year >>> Karysma Beads and Sequins  


Online Story of the Year >>> Malaysia wins AFF Suzuki Cup  


Fave Malaysian Female Online Celebrity >>> Stacy AF6 (--")


Fave Malaysian Male Online Celebrity >>> Nicholas Teo  


Top Kay Poh >>> Lee Zi Wen  


Top LOL (humor) >>> Blog Yang Amat Serius 


Top Makan Makan Expert >>> Oh Malaysia  


Picture of the Year >>> Beautiful White Orchid  


Video of the Year >>> bajetnyeewww  (Anwar Hadi) 


Blogger of the Year >>> Ini Anwar Hadi 


Best Internet for Good Award >>> PetFinder.my 


Best Internet for all Idea / Campaign >>> A.F.O Radio


source

FABREGAS,AKU KECEWA=(

Silalah korang teliti senarai nama-nama pemain Arsenal yang akan bermain di Malaysia 13 Julai 2011(besokk yayyy!!)

Vito Mannone
Sebastian Squillaci
Johan Djourou
Kieran Gibbs
Andrey Arshavin
Carl Jenkinson
Marouane Chamakh
Ryo Miyaichi
Armand Traore

Wojciech Szczesny

Thomas Vermaelen
Bacary Sagna
Theo Walcott
Alex Song
Robin van Persie
Jack Wilshere
Tomas Rosicky
Denilson
Aaron Ramsey
Emmanuel Frimpong
Samir Nasri
Carlos Vera
Laurent Koscielny

Tengok tajuk pun u olls dah tau.Napelah boleh pulak Fabregas tak join sekali.Kecewa aiiiiii...=(( Tak sabor aku nak tengok game Malaysia vs Arsenal harini!

ADDICT GAME PLANT VS ZOMBIE!

Klu tak salah kenape nk bising2 nak marah2..Eheheh tersentap pulak..Biaselah aii pun mnusia jugak ada masa rasa pahit ade masa manis pulak..Baru jer settle lunch.Setelah 2 hari tak sempat nak merasa kerabu mangga depa(asyik habes jer) hari ni rezeki aii ceduk bebanyak.Dah siap makan,hati pun senang=).Balik2 keje takde wahhhhhhhh heaven!!!

Bila dh time boring2 gni aku dok habis masa & tenaga main game Plant vs Zombie.Aii addict koooo!!!Salahkan anak cousin kecik comel aku tu bagi aku try main game ni tahun lepas.

google
Uiii achick nk perang dgn zombie jap yer...

MEE BANDUNG LELEH AIR LIUR....




Nak masak sendiri macam tak reti.Klu tau pun jadik tak sedap kang rugi pulak.Kat Cheras ni kat mane ade mee bandung yg sedapppp???Aku pernah rasa mee bandung yg kasi leleh air liur masa aku ke seremban dulu(seremban ke nilai nih??)Kuah die perggghhhhhhh...gulpgulp**

WAWA ZAINAL PELAKON DRAMA ANA LULU..







Tak sangka aku ini adalah Wawa Zainal salah seorang pelakon drama Ana Lulu kat TV3 tu.Dalam drama Ana Lulu Wawa Zainal bawak watak ''Bunga'' iaitu kawan Nora Danish.Comel jugaklah bila tengok gambar die aku agak Wawa ni pelakon baru kut.Anyway i love her hairr!!!=)


tweet..

Followers