Monday, October 17, 2011

Kenapa nak bookmark tarikh 19 Oktober 2011??


Kepada lelaki2 & wanita2 sejati macam aku(phew!) yg minat dengan MotoGP yuklah kita ke KLCC 19 Oktober ni keranaaaaaaaaaaaaaaaa kita boleh jumpe face to face dengan MotoGP superstars Jorge Lorenzo dan Ben Spies koo!Bukan tu saje ade game gak yg korang leh layan & mcm2 lagilah.Korang leh cek PetMos (atau klik gambar diatas) utk tarikh dan aktiviti yg ade so nnt korang tak terlepas game2 yg best.Jumpe disanaaaaaaaa=)!

Kredit to PetMos

Lufya Omar kata diam!

Diam mu bagaikan bidadara
Berbisik dalam khayalan indah
Matamu cukup tajam berkata



Diam kau diam tanpa bahasa
Malahku memuja dan bertanya
Biar tak terkucup tak tertawa



Kat atas tu adalah korus utk lagu Diam by Lufya Omar.Kat bawah nanti aku letak full lirik utk lagu Lufya ni yer.Leh kita nyanyi sama2=P.First time aku dengar lagu Lufya Omar beserta videoklipnya sekali ni kat tv klu tak silap aku.

''Macam colorful jer videoclip die ni.Eh aku nk tgk lagilah kat youtube!''


Klu ajak anak buah aku nyanyi sama ni mmg sedap!Die suka tgk benda byk2 color ni!maklumlah budak2 kan suka colouring.Terus die nak jugak bawak belon naik beskal keliling kampung!Haha.Klu layan kesah budak2 ni mmg tak habis jadi nah lirik lagu Diam by Lufya Omar.Enjoy=)

*Kata tak pernah cukup untuk mengungkap perasaan
Kata tak pernah cukup untuk merungkai perasaan
Kata tak pernah cukup untuk ungkap perasaan
Kata tak pernah cukup untuk ungkap ketulusan

**Diam mu bagaikan bidadara

Berbisik dalam khayalan indah
Matamu cukup tajam berkata

***Diam kau diam tanpa bahasa

Malahku memuja dan bertanya
Biar tak terkucup tak tertawa

Ulang*

Ulang**

Ulang***



Terdiam aku melihat, melihatmu

Kau istimewa satu dalam seribu

Ulang**


Ulang***


Ulang**


Baru kurasa nikmat cintamu

Tapi ku rasa kaulah orangnya
Jujur tanpa berkata-kata
Ku terpesona

Video from Lufyaluvya
Lirik from LiriklaguMelayu

Lost Connection...

Kepala aku palau ko minggu lepas full seminggu aku xde connection ngn tenet.Sbb tulah blog ni sonyap jer.Time tu jugaklah 2 BE aku jalan adoiii rugi2.Sekarang ni dh ade wifi sedap ckitlah aku nk berblog.

Officially aku dh pindah sekarang penat siot nmpak jer mcm ckit brg bila packing2 hah mau selorryyy!!


Berkat perangai aku yg minum banyak air maka banyaklah botol air mineral yg aku  kumpul & sekali siap dengan magazine aku.Ni dh siap2 pack nnt minta tlg bang chik g juallah kt tempat apek recycle tuh.Dpatlah sekupang dua..ckit pun xpe drpada xde langsung kn.

Sat na tekak aku nak air jap……gulpguplgulp lega dpt minum air…….paippp….hahaha.Eh korang di twitter aku dengar ade rakan2 kite yg dh start bertudung.Alhamdulillah.Tahniah korang=)Tau tak korang semakin cantek!!!

tweet..

Followers