Tuesday, February 21, 2012

Lomo Camera

**Lomo camera..





OMG they look yummyyyyyy!!!!Aku sgtlah noob part gadjet2 ni yang aku tau guna saje.Tu pun set to auto terus snap senang citer=P Ni aku dengar budak2 fb citer pasa lomo camera.Mak aihh comel2 cameranya macam kamera menan anak buah aku jer.Aku tengok gambar dari camera ni menarik jugak and yg paling penting harga lomo camera ni mampu milik kooo...Meh kite usha dulu..

Pic kredit to google & lomography

tweet..

Followers