Friday, December 30, 2011

Hope ia bukan daging babi..

Bukan pasal makanan ye korang tp pasal beberapa ketul daging ditemui di sebuah masjid di Johor.Tak pasti lah samada ia daging babi or bukan tp hope bukanlah yer.Kene tunggu test dulu.


Kejadian ni baru jer berlaku semalam.Eeee tak bermoral betullah individu yg berbuat begitu.Dah bagus2 tempat kite ni aman ade pulak sekoq dua yg buat onar.

Cerita lebih terperinci leh klik CINI.

Pic kredit to Hazrey.com




Sampai hati Nuff tarik dua sekaligus ko=(

Tengok tu Nuffnang tarik dua buffered earning aii sekaligus malam tadi.Meraung aku sekejap,mana taknyer klu nuffnang biarkan satu takdelah meraung sgt sangat.Huhuhu.


Bajet dapatlah seploh hengget utk buffer microsoft tu tapi rupenye hujan ditengahari.Nuff oh nuff bila my next buffer lak..jangan lelama tau.hiksss

Agak2 ape dalam tu??=P

Cer teka cer teka ape dalam plastik belang biru tu??

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
;
:
:
Hoyeee pandainyer ade GOOD FOOD tau.Untuk aku and my friend.Ini bukan makan tengahari kami tau tapi makanan awal pagi kami.Seawal pukul 3pagi tadi kami kelaparan carik nasik.Nasib baik ade kedai yg bukak lagik.



Nasi goreng paprik utk aku and nasi goreng + ayam goreng kunyit utk my friend.Bila dah kenyang barulah leh tido dengan aman.Hahahaha.


Inilah impian terbesar aku Tahun 2012..

Lagi beberapa hari kita nak new year kan korang.Tahun 2012 maka semakin meningkatlah usia aii.Rasa baru2 jer dapat tittle sweet 17 sekarang dah tak berape sweet dah.Hehe.

So tahun baru ni aku tak ketinggalan nak pasang Impian 2012 jugak.Nak tahu ape impian aku tahun 2012 ni??Tengok kat bawah ni aku dah listkan...


Yang pertama sekali aku nak membahagiakan mak aku,and nak luang lebih masa bersama dia.Yelahkan sebelum ni aku asyik berjauhan jer dengan mak start dari aku study sampailah aku keje sekarang ni.Impian aku dari dulu nak bawak mak dok sekali ngan aku



Yang kedua nak saving banyak ckit sebab dotdotdot=DSebab tu kene bagitau kemudian tau dah comfirm baru syok bercerita ngan korang tak gitew.Hehehe.

Yang ketiga nak buat something yang tak pernah aku buat before ni.Maksudnya aku nak try aktiviti barulah.

Setakat ni itu jelah impian terbesar aku dalam tahun depan yg mampu aku fikirkan.Klu ade lagi nanti aku tambah ek..


Sesi leleh air mata bersama Maya Karin..

Hebat ko leleh bersama Maya Karin lagi tu.Waaa tak tahan kooo nasib baik aku tak tengok movie ni kat wayang klu tak maluu jekkkk..Tak menahan aku tengok part sesedih ni..Patutlah ramai yg kate kene bawak tisu klu nak tengok ombak rindu ni..


Aku tengok sensorang jer time ni aduh leleh air mata aii.Nasib baek hidung merah aku tu tak nampak ek=P Time ni baru sekerat jalan citer dah nanges..Hehe..Pas habes movie cecepat aku lap air mata karang kawan aku nampak pulak.Malu aiii.=P

p/s japg aku nak blogwalking,hope korang ade kat umah lah yer...

tweet..

Followers