Tuesday, October 19, 2010

PERHATIAN:NORA DANISH NAK CAKAP!

:: snap from twitter ::

ADA PC UNTUK KORANG!!SAPE CEPAT DIA DAPAT!!

Kepada sesape yg tgah dok cari PC tu kat cini ada PC secondhand utk korang.My fren nak let go kepada sesape yg berminat saje yer(serius buyer only).Cuma ada satu jer lagi tinggal.So sape cepat dia dapat=)Harga jangan risau sume leh runding.


[googled]

Intel Pentium 4
Model:Dell GX270
Processor:2.6 GHZ
RAM:512 MB
Hardisk:80 GB
Monitor:17 inch
Colour:Black
warranty:1 week
Good condition
included keyboard & mouse

price:RM400(nego)
**harga tak termasuk delivery**


sesape yg berkenan  leh contact Mr Aqmal(0192042974),or rasa segan2 nak contact die leh email kt
delour87@gmail.com

INSURANS KAKI YURA GIRLS DAY JUTA-JUTA.

Ahli terbaru kumpulan Girls Day ,Yura baru sahaja menyambut hari jadinya yg ke-18.Difahamkan Yura menjadi topik perbualan hangat lelaki-lelaki Korea kerana keseksian tubuhnya.

 seksi tak kaki i? 
Terbaru Yura memaklumkan kakinya telah diinsuranskan sebanyak 500 juta won(RM14 juta) menyebabkan dia menolak untuk berlakon dalam drama popular korea,Boquet.Oleh sebab itu Yura tidak boleh membiarkan kakinya luka dgn sengaja.

**artis malaysia ade tak yg ambik insurans gini eh?Rasa2 insurans TokTi  juta jugak kut=P

SERAM MALAM KEMATIAN DIA

Dah 8 bulan bende ni berlalu,masa kejadian,hari kedua selepas tuan rumah meninggal.Sebelum ni saya tak pernah rasa setakut itu.Malam kejadian kami sekeluarga(dalam 6 org) tido diruang tamu.Dalam pukul 10 mlm saya dan adik perempuan still lagi borak2 gelak2.Yang lain sume dah tido.

Paling best tempat tido saya kat hujung skali bersebelahan bilik tido arwah.Saya bajet mmg xde pape.Saya tak sedar yg adik saya dh tido dlm pukul 12 mcm tu.So saya je yg masih tak lelap mata.Saya tutup mata dgn bantal  ingt boleh tidolah kan.Tgah2 nak lena tiba2 bunyi bum!! kat ats bumbung rumah mcm bunyik benda berat jatuh.Saya tak ambik peduli lagi.

Selang seminit mcm tu saya dga bunyi katil dlm bilik arwah,seolah2 ada yg tido kat ctu,pastu diselang bunyi almari baju dibukak.Masa tu jantung saya mcm nak tertanggal je bukan main laju berdegup.Dalam otak saya takut klu ape2 je tb2 keluar dari bilik tu.Tu je saya takut.Tangan saya menggigil saya kejut adik tetapi dia xbangun pun.Selepas seminit bunyi tu stop.

Saya terus lari ke sebelah my mum.Ya Allah sorang pun tak sedar cuma saya je mcm tak tentu arah kat ctu.Sepanjang tu saya baca ayat2 ape je yg saya ingt tetapi xde satu pun yg saya habis baca.Tak taulah kenapa.Saya rasa setakat tu jelah dugaan malam tu namun silap besarlah!Saya dga bunyi tapak kaki org berjalan kat bawah,bunyi air dicurah.Kat bawah tu tempat org buang air lepas mandikan mayat.Lama  jugak saya dga bunyi2 tu bila my mum sedar bunyi tu hilang.Nak tau ape my mum kata?


''Dia dtg nak jenguk kakak tu.Sbb tu dia bagi bunyi2 supaya kakak tau dia dtg''

Saya langsung tak tido malam tu sampai subuh.Mesti ada yg kata tak thrill lah tak seram pun.Sbb citer saya citer sebenar bukan cerita mcm drama tu.

SAYA NAK AMBIK BALIK KEDIAMAN MICHEAL JACKSON.

googled
Dua daripada anak Raja Pop Dunia,mendiang Micheal Jackson,ingin mendapatkan kembali kediaman bapa mereka di Neverland.Prince Micheal,13 dan Paris,12 sanggup membeli kediaman itu yg bernilai RM350 juta($50 juta pound).

Mereka tidak mahu kediaman tersebut menjadi milik orang luar malahan mereka telah merancang untuk membina taman komuniti dan pusat haiwan disitu.Ketiga-tiga anak Micheal bakal bergelar jutawan setelah mewarisi harta Micheal apabila usia mereka mencecah 21 tahun.

**Besar je dah jadi jutawan.Wah best tu xyah pening2 nak pikir pasal keje**

tweet..

Followers