Thursday, March 31, 2011

BLOGWALKING DAPAT 3 IN 1

''Saya tak payah blogwalking pun dh banyak trafik''

Ko dh femes bolehlah,ni baru nak merangkak blogwalking tu wajib.Macam kita baru pindah kt satu tempat tu, klu ko tak bertegur sapa dengan orang sekeliling mcmane ramai orang nak kenal ko.Klu harapkan orang lain tegur ko ckit jelah yg ko kenal nanti.

Tujuannya untuk kenalkan blog ko kepada ramai org.Dari ctu pasti ada yg akan jadi follower,bagi komen or terus jadi kawan ko.Kan 3 in 1 gtu.Lagi satu nak cepat naik trafik,ko blogwalking kat blog yg owner nyer tgh online.Macamane nak tau?Nama yg atas sekali dlm shoutbox/chatbox pastu ko tgk masa kt box tu.Bandingkan dgn masa ko.Dari ctu ko dh tau org tu online ke tak.Lagi satu update blog dulu bfr blogwalking.Hope korang paham ape aku cakap ni eh.

MANIS RASA BUAH!

Pernah terpikir utk kembali ke zaman kanak2??Klu masa ni boleh pusing balik aku rasa nak jadi kanak2 riang jer sekarang.Semakin dewasa semakin banyak masalah semakin banyak tanggungjawab yg kadang2 terasa tak mampu nk handle.Itulah warna warni kehidupan.Yeahhhhh  semangat ckit!

Dek otak aku ni kurang rest agaknyer dh dua hari asyik pening2 jer plus rasa nak demam pun ade.Telan panadol  kurang ckitlah.


Klu kt kedai cucur cempedak aku pernah tgklah buah cempedak saiz besar2 gni.Tapi ni kt kebun keluarga aku kira aku terkejut jugaklah bfr ni kecik2 jer saiznyer.Siap tunjuk lengan tu compare.Sebenarnya pic ni aku nk kasi kt pakcik aku nak mms kt die sbb tulah nk kasi tau yg cempedak tu besor.Dh selamat pun jadi cucur cempedak^-^

QUICK UPDATE!!

Not feeling well darling.Will updates soon ya.=)

tweet..

Followers