Thursday, September 8, 2011

Rezeki after Raya

Ai cannot show the cek yer kerna telah di send ke rumah aku disana.Sekarang aku still di kpg.Bang Chik yg tolong ambik kan.Tq Bg Chick.Also tq so much tu Nuffnang!Selama  bersama Nuffnang , ini check ai yg ke-5.Tapi cek aku bukannya ratus2 ribu2 cuma puluh2 jer.Syukurr.


Latest amount is rm72.55

Next cashout akan lebih banyakkkkkkkkkkkkkkk=P

Current issues Petknode

Lari sebentar kite dr citer sick2 ni. Karang korang pulak yg jadi sakit. Sudah tersebar berita tentang penganiyaan haiwan oleh Petknode. Korang tau tak? Bg yg xminat sgt haiwan ni mesti tak ambik kesah tapi aku kesahhhhhhhhh. Bila aku nengok jek gambar2 kucing yg diselamatkan alahai ciannyerrr.

Kotor & tidak terurus


kurus

Kurus & tak terurus

Yg nk menangis pun ade ni ha..

still missing

Gambar from Kucing Terbiar & Anjing Jalanan .Aku heran jer dengan owner Petknode ni dh tak berdaya nk jaga banyak kucing & anjing janganlah ambik banyak sgt.Amanah org tu.Agak2 ape hukuman untuk org2 yg gni yer?Orang TAMAK selalu RUGI!

tweet..

Followers