Saturday, June 18, 2011

ROTI KOSONG.

Saturday morning!Yeahhhh!!Awal pulak aku bangun dalam kul 7 gitu,selalunya klu hujung minggu alahai payah na nak bangun kecuali bila lori bawak tong gas sampai cepat jer mata aku celik.Korang sarapan apa tadi?Aku pekena teh tarik sama roti kosong 4 keping jer.Tu untuk 2 orang makan yer aku urang ckit melantak awal2 pagi ni.Cuba bagi aku makan time lunch oiii tak agak2!





Roti kosong 4!Ok siap!

QUICK UPDATE

Waaawaaa seminggu jugak aku tinggalkan blog ni tarak update langsung.Baru hari ni aku berkesempatan nak menulis balik tu pun aku update pendek jer ni..Next entry macam2 citer ade.Tapi aku tak update sekarang besok ptg mungkin.



Jumpe nnt yer=)


tweet..

Followers