Sunday, February 13, 2011

ASYIK LUPA JER.

Nampaknyer takde yg sudi.Hahaha.

Semalam aku boleh lupa birthday kawan aku selamba kodok jer aku dok borak2 dgn die dh tgahari baru aku sedor.Sorrylah dear aku ni byk sgt mkn semut agknyer.Anyway ''Happy birthday dear semoga dimurahkan rezeki dan segalanya diberkati''.Sedaplah kek cokelat tu.=D Die yg kne beli sendiriAyooo.Jahat aku!

Hari sabtu buat ape je aku dok layan citer hidustan lagi bagus feeling2.Petang lak hujan tak p mane pun rehatlah koo dh kije karang bebel2 letihlh tulah nilah.Baik dok diam2 kt umah layan bola.=P

Hujung2 minggu ni aku xde byk bende nak update.Aihhhh aku nk p cucci baju laaa tadi.Lupaaaaaaaaaaa.

tweet..

Followers