Saturday, February 5, 2011

HITS TERTINGGI

Saya ingt nak tido jer rehat tapi hati ni tetap nk menulis.Kali ni saya cuba kurangkan post gosip2 namun post tulah yg plg byk orang baca.Dh mcmane?Eh haku nak bina identiti haku sendiri jugak.

Selama haku berblog ni cerita artis yg medapat hits paling byk.Yang kedua adalah isu semasa.Isu semasa mmg tak boleh nak larik kita kene tulis dan update sbb semua org nak tau.Bagi hakulah klu nak menulis ni kne tau ape yg berlaku di sekeliling kita lainlah klu cable korang dh mmg kuat dlm industri berblog ni.Nak cable kuat knelah rajin.

Haku mmg tak puas hati dgn pencapaian blog haku ni.Jadinyer kne usaha keras lagi.

SEMUANNYA BAU UBAT!

Iye merata2 je bau ubat.Dh macm kat hospital.Haku kne demam lagi,tahun ni je dh 2x demam.Apekah anti bodi ni tak sekuat dulu.?Cuaca agaknya.

Dh cukup 2 hari dh ni.Selsema non-stop.Bila selsema dtg mood haku mmg xelok memanjang.Cepatlah sembuh haku nk kne g interview isnin depan ni.Bila pulak aku nk study,hope ade hikmah disebalik semua ni.Amin.

tweet..

Followers