Thursday, September 22, 2011

Nak Rm1000??



Nak Rm1000??

Kali ni dengan music video jer.Kira korang buat music video sendiri kemudian upload di CNI  .Yang penting setiap video korang tu mestilah kreatif kata nak RM1K kan.Korang yg jenis suka2 music ni boleh tengok T&C dan cara-cara penyertaan di R U Ready My=)

Raya Tak Jadi di Mataku...

Korang dah tengok movie Raya Tak Jadi?Aku baru sempat nengok 2 hari lepas. Mungkin sebab Apek & Johan tu yang buat aku tertarik nak tengok movie ni. Movie start dalam pukul 8pm gitulah. Kemain sejuk panggung ko. Gigil2 dibuatnya...


Intro jer tiba2 mata aku tertangkap something kat skrin tu .Bila aku nampak jer aku tau aku dah buat SILAPPPP BESAR!!!Ape yang aku boleh bagitau movie ni tak best mane pun. Biasa2 jer macam korang nengok citer kat TV tu. Bukan aku sorang jer tau budak2 yg dok sebelah aku siap keluar panggung uolls.Plus dengan tempat yg tak selesa lagi. Silap!Silap! 




Star : 2/5.
pic kredit to GoogleImage.


tweet..

Followers