Wednesday, October 6, 2010

BILA DAGU DH BERLAPIS BARU SEDAR DIRI!

Dah kata dh dari dulu lagi jaga makan tu bukan main bantai jer karang lemak dh menapak kt dagu ingat senang ke nak buang.


Chop!chop!chop!


Membebel jap=P Iyelah saya perasan dagu ni dh mcm kureng shape lah.Takkan nak pakai yg Erra Fazira pakai tu apetah namanya lupa lak.Leh buat muka jadi tirus semacam jer.Ribu ribanlah duit saya kne kuar.Bila dh jadi gini saya tercarik2 pulak eumora saya dulu.Serius hasilnya saya nmpak tapi reganya mcm xdpt nk ditampung oleh student cam saya ni.Jadi guna dlm beberapa bulan je tu pn bulan 1 dan 2 ada yg sponsor **uhukkk*=P.
googled

''Dagu saya dh berlapis, nnt nmpak tak cantik pulak kt mata awak.Apekata awak belikan saya eumora bulan ni ''***sambil kelip2 bulu mata**


Awak sila take a note ye!=P

[NUFFNANG]DULU KECEWA SEKARANG GUMBIRA

Saya mula2 serius berblog tahun lepas bulan February.Kira blog saya ni masih setahun jagung lagi.Saya seorg yg simple tak suka menulis.Bagi saya banyak yg perlu difikirkan bila kita start menulis.Jadi saya cuma buat yg ringkas2,tulis pn main bantai je.Lama2 saya mula suka bila ada org dtg bagi komen.Serius saya teruja setiap kali melihat 1 comment di dlm draft blog.Maknanya ada yg baca=)


Di awal berblog saya xpasang advertisment pn saya baru tau bila ada blog yg buat entry pasal nuffnang.Saya pn ikut skali tak tau pn mcmane nuffnang berfungsi.Selama 3-4 bulan saya cuma dapat  RM0.25 saje.Jadi saya pn xambik endah.Sebulan selepas itu earning saya makin naik!Saya mcm tak percaya.Sehinggalah saya dpt cash out RM65.25 tunai!.


Sepanjang setahun saya xpernah dpt ape yg kamu sebut2 sebagai buffered earning.Saya kecewa jugak.Mcmanelah rasanya ada buffered itu.Apa yg saya buat saya blaja dan ambik ilmu dari blogger2 yg berjaya.Setiap tips yg dikasi saya berusaha ikut.Alhamdulillah trafik blog saya semakin menaik walaupn secara perlahan2.Dan saya dapat buffered earning akhirnya.Tahun ini buffered earning tidak putus2 dtg ke blog saya.Syukur!korang nmpak tak saya senyum lebar ni=))

ROZITA CHE WAN NAK KAHWIN???

Ada tak lelaki2 Malaya nk nangis baca tajuk entry saya kt atas tuh.Rozita Che Wan tuuuuuuuuu nak kahwin!Hot mama yg terkenal dgn bulu mata tebalnya boleh membuat sesiapa jer cair.Sejak akhir Ramadhan lepas aktres jelita ini bercuti selama sebulan dan  dikatakan sibuk dgn persiapan perkahwinannya.Namun dinafikan oleh Rozita sendiri.


googled



"Ke mana-mana sahaja orang akan tanya tentang perkahwinan saya. Ada juga yang cakap saya cuti sebulan ini sebab sibuk uruskan persiapan perkahwinan.
"Saya memang sedang berkawan dengan seseorang tetapi bukan bermakna akan berkahwin dalam masa terdekat ini seperti yang dikhabarkan oleh media,"

Rozita berkata dia berehat dari sebarang aktiviti seni kerana mahu memberi semangat kepada anak keduanya Aniq Ezzra,12, yang menghadapi peperiksaan Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) pada minggu lepas.

"Selepas Ramadan saya rehat untuk tumpukan perhatian kepada anak saya yang baru sahaja selesai peperiksaan UPSR dan kini dia sibuk dengan peperiksaan sekolah agama pula.
"Saya mahu beri semangat kepada dia sepanjang menjalani peperiksaan tersebut. Saya mahu dia lulus cemerlang dan dapat mengikut jejak langkah abangnya, Ammar Affendi yang sekarang belajar di tingkatan dua, sekolah berasrama penuh," katanya yang bakal memulakan penggambaran drama Kempink pada minggu hadapan.
source

nak mata mcm Rozita Che Wan lah=P

tweet..

Followers