Monday, April 4, 2011

YUSOF WILCHA JADI BUAH MULUT!


Korang yg tgk ABPH 2010 tadi mesti tau nape aku tepek muka mamat kat atas ni.Sebab die kelakar okehhh!!!Aku mmg tak tahan gelak klu mamat ni buat kelakor.Aku kenal Yusof Wilcha ni pun dlm filem Zombie Kampung Pisang.Mau aku tak gelak.Tapi aku tak tau sape tah name sebenar die dari tadi aku dok cari.

Adik  aku dh LIKE fb Usop Wilcha fanpage lak.Cepat jekkkkk.Eh2 aku baru tau name die Shy8 la.Ni lak Fb Shy8

ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR ABPH 2010 MILIK SHAHEIZY SAM

google
Tak sia2 aku tgk citer si Shaheizy Sam ni.Tup2 die menang Anugerah Bintang Paling Popular 2010.Cayalah lakonan die mmg mantop.Lagi aku tak sabor nak tgk filem  Kongsi Mei ni.Bagi aku Shaheizy Sam ni boleh bawak mcm2 watak and paling aku gemar nengok watak kelakar.Memang tak bleh blah lahhh!!

NAJWA MAHIADDIN-GOT TO GO

Kenal tak Najwa Mahiaddin?Maybe ade yang tak kenal lagi.Tapi lagu die Got to Go to syiok okehh.Aku minat siot!Jom tonton videoclip lagu die kat youtube ni.


Klu korang rasa nak download lagu Got to Go tu korang klik CINI

tweet..

Followers