Saturday, March 16, 2013

Sayang mak!

Dikalangan mereka itu
Ada yg sedih kayak aku
Sedih jugak nikmat yg Esa kok
Ngapa harus mengeluh..

Aku down giler bila dpt tau mak aku sakit. Mana taknya makcik aku msg mak mcm dh teruk sgt. Mengelabah aku buat keje sume xjadi.

Aku kn dok jauh ape2 jd myesal aku. Aku call xde nk jawab msti adik aku punye peel silent phone.grrr!!! Last2 lepas 24 jam baru ada yg jawab. Tu pun atok yg jwb.

Dptlh aku ckp dengan mak lega hati aku yg mak xseteruk seperti msg yg aku bc semalam.Msg banyak air dr isi..

Readers aku mohon doa kalian supaya mak aku cpt sembuh..

P/s>Dugaan bsr utk hikmah yg lebih bsr..

tweet..

Followers